Wednesday, May 11, 2011

Aku berjaya hack satu blog blogger ni..hehehe

Salam buat para readers semua.. Perghh, aku tengok ramai gak yang baca entry ni ye, mentang2 lah aku buat tajuk tentang hacking2 ni.. Eh, macam mana aku tau yang ramai singgah baca entry ni..?? Err, entah lah, aku pun tak tau sebenarnya..hehehe

Semalam aku rasa kecoh tentang fanpage radio hot.fm kena hack dengan seorang hacker.. Jadi hari ni aku nak ajar korang untuk hack mana2 website, even blog aku pun korang boleh nak hack tau.. Jangan risau, pagi2 ni aku tak de niat nak tipu2 korang, ini entry betul punya..

Aku rasa nak tunjuk sikitlah contoh yang telah aku buat.. Aku nak hack blog sapa ye..?? Ada sapa2 yang volunteer nak blog dia kena hack tak..?? Emm macam takde je, takpelah aku try dekat mana2 blog yang aku jumpa ye..

Hah, aku jumpa satu blog dari bloglist aku ni.. Blog yang bernama Ini kisah tia, kenapa aku pilih blog dia..?? Entah lah, mungkin secara kebetulan je kot.. Tapi sebelum tu aku nak mintak maap lah dekat owner blog sebab menggunakan blog beliau sebagai bahan ujikaji..^^
sebelum
selepas
Ala, aku tau yang korang tak berapa nampak bezanya, so klik je dekat gambar tu untuk lebih kepastian.. Kalau nak bukak guna new tab, korang tekan shift masa klik dekat gambar tu.. Tengok tu, dia pun buat entry tentang fanpage hot fm tu..

Dah bersedia ke nak belajar hacking ni..?? Err, aku rasa mungkin aku buat lain entry lah, sebab sekarang ni aku nak bagi korang tengok dan aku nak tanya korang satu soalan.. Korang percaya tak dengan apa yang aku buat ni..??

P/s : Kalau korang nak tengok menjadi ke tidak aku buat tu, korang pergi lah dekat blog dia ye..hehe

4 comments:

Azueriena Norash said...

ha'ahh pernah ader org ajar tapi...x sempat lulus...cikgu meninggal...huhuhu...

Myvitrd said...

wah siap tukar header tu..ganaz..seh

Azroy Kassim said...

Ceh! Baru nk sound jgn ajar ilmu hack to public. Ingtkn hack btul2. Haha

Ini Kisah Tia said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. kenapa ? hehee . adoi . hahaa . panjang gile .. heee . arpiiz , apsal leh bertuko tuu ? aiseyman ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...