Monday, May 30, 2011

Waa..!! Ruginya lah..

Waaa...!!

Waaaa...!!!!

Laa, ni anak sapa pulak yang menangis dalam entry aku ni.. Sesiapa yang rasa ini anak dia, sila ambil ye sebab kesian dia menangis dalam entry aku ni.. Ni mesti budak ni sesat sampai pergi dekat blog aku ni... Ish2, apa benda lah yang aku merepek ni..??

Takde maknanya nak ada anak sesapa yang menangis dalam entry ni, itu cuma satu suara yang muncul apabila aku tidak bukak blog sehari dan semalam.. Macam apa yang korang baca dekat tajuk tu, agak2 
korang apa benda yang aku rugi..??

Ye, aku tau korang semua dapat menjawabnya.. Mestilah korang tau jawapannya sebab korang pun blogger juga.. Tapi kalau2 ada yang tak tau tu, aku sebenarnya rugi duit sebanyak RM500 juta ringgit sebab tak jenggok blog aku semalam...

Perghh, hebat betul aku ni menipu kan.. Kalau lah betul2 macam tu, aku memang tak sanggup nak biarkan blog aku bersendirian.. Aku sebenarnya rugi traffik blog sebab semalam tak ramai yang datang singgah blog aku..

Ditambah lagi dengan takde entry terbaru, memang sah lah menjunam traffik aku ni.. Nak buat entry autopost pun tak sempat pulak semalam.. Macam mana nak tak sempat, masa aku tengah taip entry, tiba2 internet rumah aku buat hal.. Nak buat report dekat TM, tapi semalam hari ahad..

So,  aku terpaksa lah membiarkan blog aku sepi tanpa update apa2 entry..huhu. Nak pergi dekat cybercafe, motor pulak takde sebab ayah aku guna bawak pergi kerja.. Jadi untuk membalas dendam demi semalam, maka aku nak buat blogwalk secara besar2 besaran..

Tapi itu pun kalau  sempat lah sebab petang ni aku kena pergi kelas pulak.. Jadi kemungkinan untuk aku menangguhkan niat aku tu agak tinggilah..huhu lagi sekali.. Dah lah, aku nak pergi buat blogwalk ni, sapa nak ikut sila sediakan basikal ye..hehe (ni apahal pulak ni..??)

6 comments:

diana said...

blogger tegar!

Kaseh Chempaka said...

haha... kaseh sgt berminat pada picca2 disini

Budak Botak said...

he3, macam2...

Entry terbaru -> Emma Maersk - Kapal Kontena Terbesar Di Dunia... (",)

Arpiiz said...

diana : hehe, memang pun..^^

Arpiiz said...

kaseh chempaka : owh yeke, saya pon suke juga..

Arpiiz said...

budak botak : hehe, blog ni memang macam2 ada. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...