Friday, May 06, 2011

Aku tak paham apa maksud dia..??

Just a short entry je malam ni sebab agak penat selepas melakukan beberapa perkara yang agak penting.. Tapi korang pun bukan kisah sangat dengan panjang entry aku ni..hehe. Apa2 pun aku nak korang tengok gambar yang aku letakkan ni..

Korang faham tak apa maksud gambar diatas..?? Sebab aku agak kurang faham lah.. Sebenarnya dah agak lama aku mencari maksud gambar ni.. Apa kena mengena antara tunggul kayu dengan jalan tu..?? Bagi sesiapa yang tau maksudnya sila bagi tau aku dengan menghantar sepucuk surat ke alamat...

Err, aku rasa macam tak payah lah.. Sebab benda tu memang korang takkan buat punya..hehe.  Yang sebenarnya aku faham sikit maksud gambar ni, cuma aku tak pasti je.. Alang2 aku takde idea nak buat entry ni, maka aku post jelah benda alah ni..

P/s : Lenguh kaki selepas penat berjalan seharian...huhu

11 comments:

cik ina said...

kalo kita fikir secara "tak" mendalam sangat,nampak sangat diorang lebih rela buat garisan tu bengkok daripada alih tunggul kayu tu ke tepi.lebih kurang,buat kerja "asalkan siap" laa..

Lel@k! M!$tEr! said...

matlamat tak pernah menghalalkan cara la... Matlamat nak siapkan garisan tu yang sepatutnya lurus, tapi malas nak mengalihkan kayu tu... jadilah garisan tu bengkok.. Matlamat tercapai tapi cara tak betul... So matlamat kena jelas dan boleh dicapai, cara tu mestilah betul dan tak menindas @ mempergunakan orang lain.. Wah panjang lebar lak ulasan pada pic yg cam tu jer kan.. sorry

Sunah Mohammad said...

hoh??? wowwww! tafsiran yang mantap dari pengomen2 kat atas ni..terus saya nampak ape yang dimaksudkan! hehehehe...

thanks tau share benda ni..baru je nak tolong buat entry lain tadi, sebab tak paham jugak..ahahaha~ dah paham bila baca komen diorang..:p

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

dah trg2 dia taip kat c2 LAZY..
org tu lebih rela tak alihkan kayu tu daripada nak wat line yang lurus..
kan keje tu nak alihkan kayu tu.. senang2 dia just wat je la garisan kat c2 xkesah lah cam mn pun.. janji keje dia settle..
lagipun mesti dia fikir
" alah aq alihkan kayu ni pun bukannya dapat bonus pun.."
tu la cara thinking org pemalas n berkira nk wat keje.. tak ikhlas namanya..

Misz Muffin said...

erkk... bile bce komen yg kat atas tu br pham.. hehe.. =) interesting entri..

Ini Kisah Tia said...

nak berjaya , tapi usaha tak ada . haa , cenggitu le maksudnya .. haha !

ukhti syikin said...

hehe botul2 tu kengkawan :)

Opah Kentang said...

malas nak alih kayu.. gaarisan putih pun jadi bengkang bengkok..eehehehe

adib syazwan said...

garisan yg xbermkna!

farah wahedda said...

alaahaiii malas sangat ke nak alihkan kayu tu huhuhu

miz ana said...

dsbbkan peng-komen2 kat ats2 semua da jwb betul,, tp,, dsbbkan ana pun nak jgk komen,, maka ana nk ckp jgk. xkire. hehe
betullah tu.. buat keje asal siap.

sbb,, orang yg disuruh buat line ni bkn dbyr tuk alihkan kayu, tp dbyr untuk buat line jalan, jd la mcm ni.. ade kes lg teruk, ade rakun mati tgh jln dmna dworg ne wat line, nak tahu ape jd?? dikaler nye putih dgn badan2 rakun sekali. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...