Sunday, May 01, 2011

Sorilah korang terbaca entry yang kosong ni..T_T

Salam readers blog dan entry ini.. Hari ni hari ahad yang bersamaan dengan hari hujung minggu dan bersamaan lagi dengan hari pekerja.. So, kepada sesiapa yang esok dapat cuti tu, bolehlah lepak2 dekat rumah lama sikit ye..^^

Masa ni masih tiada idea untuk aku menulis sesuatu yang spesifik lagi, so mungkin korang akan membaca penulisan aku yang tiada apa2 hala dan tujuan yang betul.. Mungkin sebab keadaan yang bising dekat kawasan rumah aku ni.. Maklumlah sebab ada kenduri, so memang biasa lah kalau bunyi bising2 ni..

aku rasa mentol idea aku dah pecah lah..
Err, still ada lagi ke yang baca entry ni, sebab kalau takde aku nak habiskan ayat untuk entry ni.. Owh, nampaknya masih ada lagi yang sudi membaca entry ni sampai ke tahap ini.. Eh, dah macam game pulak siap ada tahap2 ni..

Argghh..!! Apa benda yang aku nak tulis ni, takkan takde idea lagi kot..?? Hmm, nampaknya masih tiada lagilah idea yang nak datang dekat otak aku ni.. Nampaknya aku pun dah mensia2kan masa korang untuk membaca entry yang tiada apa2 dan kosong ni..

Mintak maap lah ye sebab telah membuatkan korang membaca entry yang sebegini rupa.. Nanti bila aku ada idea yang betul2 baru aku tulis lagi.. Korang tunggu jelah update2 aku akan datang.. Aku nak pergi makan lah dekat kenduri tu, rasa lapar pulak..huhuhu

P/s : Entry untuk 'entry tipu tahap dewa' pun aku still tak dapat lagi..huhuhu

6 comments:

NOOR FATIN said...

haha xde idea pn, asalkan menulis :P

sabrina said...

haha..mentol idea dah pecah ea....
nanti beli yang baru taw..:))

Ini Kisah Tia said...

ahahaa ! well , kalau dah ada pembaca setia . entri kosong mana pun akan tetap dibaca. hehee .

kay_are said...

yang pelik nye akte takde idea.. tapi entri ade gak 5 perenggan so cane ni bro? ade idea ke tak ni? rase ade idea kat situ.. huu

Arpiiz said...

noor fatin : hehe, nak tulis apa kalau takde idea..

sabrina : tengah cari lah ni, tapi tak jumpa kedainya..huhu

Arpiiz said...

ini kisah tia : sapa yang jadi pembaca setia tu..?? nak tau ni..hehe

kay_are : 5 perenggan baru yang takde idea, kalau ada idea tu sampai 8 perenggan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...