Monday, May 09, 2011

Komen di entry lepas..

Salam buat para readers yang sedang sibuk mahu pun yang tak sibuk macam aku ni.. Bagi yang sibuk tu, cuba luang2kan masa untuk membaca entry aku, tapi kalau dah sibuk bebenor tu, teroskan lah buat kerja ye.. Bagi yang tak sibuk pula, korang diwajibkan baca entry aku sebab kalau tak baca hukumnya haram.. Ala, gurau je kot, janganlah nak marah2 dulu..

tak tau nak letak gambar apa..T_T
Ini merupakan entry pertanyaan tau.. Aku nak tanya dekat kaunter pertanyaan, tapi tak jumpa pulak..?? Aku tanya dekat pakcik google tu pulak, entah apa2 jawapan yang dia bagi.. Jadi, inilah satu2nya cara untuk aku meluahkan pertanyaan yang telah lama tersimpan didalam lubuk hati ku ini.. (perggh, ayat macam nak mintak lempang laju2kan..ehehe)

Inilah pertanyaan yang aku nak tanyakan ni.. Bagaimanakah korang menghadapi seekor beruk sarkas yang tengah mengamuk..?? Eh, aku rasa macam silap soalan je..?? Owh memang silap pun,baru sedar lepas tengok tajuk tu balik..heheehe

Korang sebagai readers, mesti pernah baca entry2 lepas or lama or usang or sebagainya dari seorang blogger.. Pada pendapat korang, ingat tau, dari pendapat korang je, jangan mengada2 nak mintak pendapat dekat nenek korang ke or adik korang tau..

Apakah korang patut memberikan komen pada entry2 yang sebegitu..?? Ala, jangan lah tanya aku dulu.. Kan aku tanya korang dulu, so korang lah yang kena jawab.. Sila jawab dengan penuh berhemah, jangan lupa bawak kad pengenalan ketika mengundi.. (kenapa mesti ada ayat sesat..huuhu)

P/s : Tetiba muncul soalan ni lepas bangun tidur tadi..hehehe

10 comments:

ukhti syikin said...

hehe.. kalau blog best.. mesti selak sampai abes yer tak.. then musti ler komen2.. tak salahkan :p

Sunah Mohammad said...

yang sebegitu? kenapa macam pelik je soklan? ahahha..kan da kene tanya balik! :p

Arpiiz said...

ukhti : hoho, memang tak salah kalau komen..^^

sunah : eh2, pelik ke..?? dah itu ayat yang muncul masa taip tadi..hehe

sabrina said...

x salah kot..kalau dah best,komen je la..hehe:))

cik ina said...

kalo entry tu dah lama sangat,tak kan komen lagi kot.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tgk tajuk gak la..kalau info2 berguna ke...mesti nak komen gakkan...walaupun thn 2010nye entry..heheheh

fathiahRAIHANA said...

kalo entry die yg sblum2 tu pom cm best coment je laaa =)

Opah Kentang said...

kalau entry best!
bape lame punyer post pun opah komen..
at least dapat gak bagi pendapaat.ehehe :)
mungkin blogger tu baru ade mase nk blogwalking..sebab tu dye komen pai la entry y dye dah bace or penah komen.

nurelinda said...

saya comment je. lepas tuh nanti dia kata saya ni stalk dia sebab sampai ke post yg pertama saya baca. huhu

ukhti syikin said...

picca bunga tu mmg santek :X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...