Friday, May 20, 2011

Takde benda yang aku nak storykan ni..

Salam para pembaca semua, korang still mengantuk lagi ke..?? Hmm, kalau macam tu samalah kita ye.. Aku ni pun tengah mengantuk sangat ni, tak tau lah kenapa.. Mungkin sebab malam tadi tidur lambat kot, tapi lambat2 pun just pukul 2 je baru lelap..

Takpelah, biarkanlah mata ini dengan mengantuknya, asalkan jari ini masih menaip untuk entry pagi ini.. Aku tak tau nak story apa pagi2 ni, ditambah dengan mata mengantuk ni memang idea aku tak kan datang lah ni.. Err, macam mana kalau aku pendekkan entry ni..

Maksud aku, aku nak tamatkan apa yang aku tulis ni lah.. Tapi aku pulak yang rasa macam tak best, kalau aku buat entry pendek2 ni aku rasa macam tak puas pulak.. Kalau nak tunggu idea ni datang memang agak susah, jadi apa yang harus aku lakukan demi meneruskan kehidupan diatas muka bumi ini...??

Eh2, nak buat drama bangsawan pulak aku ni.. Kalau aku nak buat drama bangsawan, aku kena pergi dekat dewan pustaka kampung aku lah.. Kenapa kena pergi dekat dewan kampung aku..?? Entah lah, aku pun tak tau kenapa.. Aku bukan pandang pun apa yang aku taip ni..

Menipu lah kan kalau aku tak pandang.. Maksud aku ialah aku malas nak fikirkan apa yang aku tengah taipkan ni.. So, korang layankan jelah apa yang aku bebelkan di pagi hari ni ye.. Kalau ada yang tak terlayan tu, korang boleh lah pergi menjengah ke blog2 yang lain pulak pagi ni..

Okaylah, aku nak pejamkan mata ni kejap.. Dah berat sangat ni sampai nak pandang entry ni pun aku dah tak mampu.. Hope nanti takde lah aku terlajak sampai lupa nak pergi ambik adik aku dekat sekolah.. Tajuk pun aku belum letak lagi masa korang tengah baca ayat ni tau..

2 comments:

cucu umie said...

kuikui..oits, dah pkol bper bro..bgun ah..ak siap tolong ayah aku jual tebu lg lh..haah

mykhalis said...

sori la mana tak datang mengomen di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...