Saturday, May 14, 2011

Yeayh, dah okay balik..

Salam buat korang semua tak kiralah kepada korang yang baca entry ini atau tidak.. Tapi kalau yang tak baca tu tentulah tak tau yang aku ada bagi salam kan..?? Ala, pagi2 ni aku malas sikit nak merapu dekat entry ni, tapi tak tau lah nanti macam mana pulak kan..

kereta lambo aku (bakal..hehe)
Kalau datang mood merapu tu, still merapu juga.. Macam tajuk yang korang baca dekat atas tu, aku rasa mesti korang sendiri dah tau aku nak cerita tentang apa, betul tak..?? Kepada mereka yang tak tau tu aku ceritakanlah, sebenarnya yang dah okay balik tu ialah kereta lambo aku..

Semalam kereta lambo aku tu kena hantar bengkel sebab mengalami masalah enjin.. Tulah, sapa suruh buat drift guna kereta tu, kan dah rosak..huhu. Sila jangan percaya dengan apa yang aku tulis kan tu ye.. Ia adalah penipuan pada pagi ini semata2..

Pagi2 lagi aku dah menipu, entah apa2 lah aku.. Yelah, rindu kot sebab selama satu purnama hari tak dapat bukak blog.. Kalau macam dulu sebab takde internet aku still okay lagi, ni internet ada tapi blogspot pulak tak boleh bukak.. Agak mati kutu jugalah semalam aku dibuatnya..

Semalam pun aku terpaksa melepak2kan diri ke facebook.. Aku dah lama tak main facebook ni, so aku dah tak tau nak buat apa dekat facebook tu.. Tapi apa yang aku perasan semalam dekat group2 blog facebook tu, ramailah yang melepak2 situ juga..

Aku nak tau lah, agak2nya apa lah yang korang buat bila tak boleh bukak blog macam semalam.. Soalan ni mesti dijawab bagi mereka yang mempunyai semangat blogging yang kental je tau... Yang lain2 tu cuma sunat je kalau nak bagitau jugak..hehe

P/s : Aku semalam cuma tengok tv je, malas nak bukak lappy sebab blog tak boleh bukak..huhu

5 comments:

Lel@k! M!$tEr! said...

nak tau LM buat per.. tgk la kat n3 LM... Emmm kebosanan teramat sesangat

cucu umie said...

hehe..serius bosan semalam tpy terisi dengan lepak ngn mber2..huahau

FaTinFiRDaUs said...

menghadap FB je.. boring gila blog xleyh bkak. ~_~

khairul said...

lega dah setel

cik ina said...

yupp..tengah dia stuck tu la,idea mencurah-curah nak type..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...