Sunday, March 20, 2011

Ada perkara yang aneh..

Apakah benda yang aneh itu..?? Satu persoalan utama yang mesti keluar dari minda korang tu.. Kalau tak keluar dari minda aku tak tau lah.. Korang nak tau ke benda yang aneh tu.. Okay, meh sini aku nak cerita.. Hari ni aku memang kurang minat sedikit untuk menghadap blog ni..

Aku tak tau kenapa nafsu aku terhadap blog ni kurang pula hari ni.. Mungkin sebab hari2 aku hadap blog ni kut.. So aku cuma update satu entry saje lah, iaitu entry yang tadi.. Selepas aku update aku terus tutup komputer ni.. Dan sekarang ni aku buka balik dan tengok nuffnang untuk tengok analytik aku.. Aku agak terkejut sebab gambar ni..
korang nak tau ke berapa ramai yang singgah time tu.. Aku rasa tak payah lah sebab segan la..hehehe. Ala, sikit je pun even nampak tinggi.. Part ini belum pelik lagi sebab itu time aku update tadi.. So aku tengok lah dari mana pembaca aku tu datang..
Kalau tengok dari nuffnang, dorang ni datang dari blog Pakzue.com.. Siapa kah Pakzue ni..?? Entah, aku pun sebenarnya tak tau gerangan siapakah blogger ni.. Aku rasa aku agak jarang datang dekat blog dia ni ni.. Kalau datang tu pun time aku blogwalk la..

Okay, ini lah part yang anehnya.. Korang tengok dulu ye gambar bawah ni..
Inilah yang peliknya, korang tak faham lagi apa yang pelik..?? Aku pelik macam mana dorang boleh jumpa blog aku ni.. Dan lagi satu, dorang faham ke apa yang aku tulis ni..hehe.

Okay, cuma itu sahaja kepelikkan yang aku nak cerita.. Err, kalau korang tak nampak gambar tu, silalah klik ye..  Salam hari minggu..^^

18 comments:

mykhalis said...

memang aneh nie..tibe2 je jadi fokus pada 1 1 masa..hehe

zati embong said...

diorg guna google translate 2.haha.translate ke bahasa diorg O.o

aneesz said...

wahh...international la u....hahahaa

Arpiiz said...

mykhalis : aneh kan, ni boleh masuk ripleys believe it or not ni..hehe

Arpiiz said...

zati : nasib baik ada google translate, kalau takde dorang terpaksa lah guna kamus...^^

Arpiiz said...

aneez : ala, blog macam ni apa lah yang internationalnya..hehe

NUR AYNIE said...

pelik nyer~~!!!! ish2

cik ina said...

haha..tak pe arr..beruntung ada yang tolong promote :))

Kuronofu91 said...

maybe blogger tu ada review blog awk kot???

Arpiiz said...

aynie : pelik kan..~_~

Arpiiz said...

cik ina : memang lah takpe dia tolong promotekan, tapi nak gak tau macam mana dia promote.

Arpiiz said...

kuronofu : dah check tapi takde langsung link blog ni dekat blog tu..

Kuronofu91 said...

pelik tu?? dlm entry dia pun xder????

Arpiiz said...

takde, sebab tu rasa pelik tu..

KUREKURE COMEL said...

hehehe..ada peminat rahsia la tu..hihihi...

Siti Hajar Masri said...

biasalah tu..kadg2 tak terjangka trafikkan..:)

Shaiful Zaidi said...

aneh2...

hafiz hafizol said...

woahh... hebatnya.. mesti beriban riban yang datang kan?? wahhh... mungkin blog ko masuk berita kot.. MUahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...