Thursday, March 24, 2011

Cuba jangan guna backspace..

sapa yang nak guna backspace tu..?? Aku lah siapa lagi, sekarang ni aku tengah menaip entry ini tanpa menggunakan backspace.. So korang jangan marah atau kecewa jika apa yang korang baca ni akan membuatkan otak korang berkerja dengan lebih keras..

Kenapa aku cakap macam tu ..?? Yelah, sebab aku nak test taip entry tanpa memadam segala kesalahan2 ayat yang aku tulis ni.. Tapi korang jangan risau sebab kalau korang ntak pahanm korang boleh tanya aku tdekat ruangan komen tu..
korang jangan risau, keyboard aku tak macam ni..

Tengok, dah start salah tulis.. Tapi korang srtill boleh paham kan..?? Korang pernah tak cuna buat entry yang macam ni..?? Aku rasa aku pernah baca satu blogger yang buat cara macam ni..?? Tapi malangnya aku tak ingat siapakanh bloggert tersebut..

Rasa macam lawak pulak buila aku nampak yang selama ni aku banyak salah taip bila menulis entry.. Patutlah aku mengambil masa yang lama untuk menaip sesuatu entry.. tapi 15 minit tu lama ke..?? Bagi mereka yang tak tau cerita korang boleh cari entry yang bertajuk Durasi penghasilan entry2 aku..

Aku hampoir2 menekan button bask backspace tu, tapi nasib baik tak tekan..huhu. Ini pun dah cuba maneaip dengan berhati2 tapi still salah tekan juga.. Mugnkin aku gunakan lappy yang kecil, sebab tu banyak salah taip.. kalau guna keyboard maybe okay..

Adei, aku rasa cukuplah samopai disini aku menapi, aku dah tak sanggu[ nak gelak lagi memnaip perkataan yang banyak salah dari betul ni.. Tapi aku risau gak kalau korang tak paham apa yang aku taip ni.. Kalau korang tak paham korang baca lah entry ni ulan2 kali sampai korang paham ye..hehehe

salam petang buat korang semua..^^

6 comments:

NUR AYNIE said...

ok aynie pun nak ikut...xnak gune backspace time taip komen ni ok...

nasib baik maseh dapat paham ape yang arpiis tulis kalau x..mau juling mate bace berulang2 hahaha..berjaya....=P

Arpiiz said...

hahaha, okay, ikut je lah..

tahniah sebab berjaya faham apa yang ditulis..^^

NUR AYNIE said...

dapat hadiah x? ahhha

alien said...

kalau taip entri mmg pakai bekspece, tapi kalau komen kim salam je kat backspece tu..
hahaha

a n a s t a s y e a said...

Tak guna Backspace .. tapi guna Insert .. :D

anastasyea's latest post .. Rumah atas pokok .. ada kena mengena ke dengan blog ?

Si DauN CeRi said...

yeee... kalau baca entri yg sy dah publish, terasa mcm wah2 perfecto nye takde kesilapan ejaan pon.. padahal.. brape puluh kali backspace ntah..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...