Friday, March 18, 2011

Aku nak tidurlah...

Salam buat readers2 yang berada dihadapan komputer tu.. Ini juga termasuk korang yang duduk dibelakng komputer tu.. Apa lah yang korang buat dekat belakang komputer tu.. Cari duit ye, ke cari something.. Ah, abaikan jelah benda tu ye, jom layan entry aku ni..hehehe

aku rasa aku dah kena insomnia lah..T_T
Ala, macam best je entry aku kali ni.. Itu aku tak taulah, terpulang kepada korang sama ada nak rasa best atau tidak.. Even korang rasa tak best pun, korang baca lah entry lain ye..^^. Apa lah yang aku nak tulis untuk entry kali ini ye.. Korang boleh bagi idea sikit tak..

Takpelah, kalau tak nak bagi idea pun aku tak kisah.. Mungkin idea korang tu korang boleh gunakan untuk entry korang sendiri..(hai, berapa banyak korang dah...). Aku sebenarnya tengah rasa malas nak menghadap blog ni.. Kenapa..?? Sebab malam ni aku nak rehat lah, selepas 3 malam aku tak cukup tidur.. So, malam ni aku nak ganti balik masa tidur aku tu..hehehe

Masalahnya sekarang ni aku tak ngantuk lagi, so aku nak jalan2 dekat blog orang lah ye.. Mesti korang akan cakap "takkan jalan2 je.." Yelah, kalau aku rasa ada benda yang aku nak tulis aku nanti aku komen.. Korang jangan risau lah ye..

Ceh, bajet macam ada je orang tunggu aku komen dekat entry dorang..huhu. tapi yang pasti keadaan yang sebenarnya aku tengah tak tau nak tulis apa, sebab tu aku cuma buat entry bagitau aku nak buat blogwalk je.. Entah apa2 kan aku ni.. Okay lah selamat malam ye..^^

7 comments:

Kuronofu91 said...

saya tiap2 hari x ckup tido...on9 stiap mlm...hahahaha

Arpiiz said...

hahaha, kita sama..^^

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

sila la komen blog saya yer...hehhehe

Siti Hajar Masri said...

akak terlebih tidur plak..hehe~

Arpiiz said...

nanasahir : yelah, nak komen la ni..hehe

Arpiiz said...

siti hajar masri : terlebih tidur boleh buat sakit kepala la pulak..huhu

kay_are said...

penat tido dulu, refresh sume pastu baru leh blogwaiking.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...