Friday, March 11, 2011

Aku nak tukar blog..

Apa..?? Aku nak tukar blog, biar betol ni.. Kenapa dengan blog ni, apakah salah yang dia telah lakukan terhadap diri aku.. Nanti apa akan jadi dekat blog ni..?? Pelbagai persoalan yang boleh keluar bila aku cakap nak tukar blog.. tapi macam mana kalau aku cakap yang aku nak tukar header blog.. Mesti persoalan2 diatas akan kurang kan..

Apa benda lah yang aku merepek2 tengah2 malam (entry ni dibuat masa tengah malam jumaat tau..huhu takut tak).. Aku sebenarnya plan nak tukar header ni, tapi memandangkan aku punye photoshop dah rosak pula.. Maka aku terpaksa mencari photoshop lain.. Sapa2 dekat sini yang boleh bagi link photoshop free tak..?? Kalau boleh yang portable lah, senang sikit tak payan nak install..hehe
header pertama aku..
header ke-2 pulak.
header ke-3 ni pulak macam mana ye..??

Bagi sesiapa yang perasan, kalau ada yang tak perasan tu meh sini aku perasan kan.. Tiap2 bulan aku tukar header blog walaupun blog aku baru berusia 2 bulan.. Agaknya nanti kalau dah setahun (kalau ye), mungkin aku punya header dah ada 12 kot..hehehe

P/s (play station) : Agaknya lepas ni dekat header tu ada Final Fantasy berapa pulak ye..??

7 comments:

rj Etika said...

ciss...nak tuka header blog rupenye! hahah.
saya tiada informasi tentang portable photoshop itu ye. harap maaf. :)

Arpiiz said...

hehe, takpe2.. nanti mana lah tau ada orang lain yang nak bagi link tu ke..^^

NUR AYNIE said...

nak tlg tp malang nyer....aynie nie rabun it tmbh2 dgn hal2 kedai foto *photoshop...

BAKAWALI said...

tukarla..baru ada pembaharuan...tgk yang sama je..bosan gak kan..arpizz, ajar nana la...nak buat duit mcm ne?? yang traffic tu..nana tak buat lagi...

Oyat Ceritera said...

nak blaja wat header cantik2....x pandai la...

Siti Hajar Masri said...

buat utk akak punya boleh?hehe~

Arpiiz said...

hehe, nampaknya ramai mintak ajarkan ni..^^

tapi saya tak reti la nak ajar/buatkan untuk orang.. sory..T_T

nana : nak buat duit apa..?? traffik apa..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...