Wednesday, March 16, 2011

Entry kosong lagi...

Salam buat korang semua.. Termasuklah korang yang tengah bergayut dekat telefon tu.. Sudah2 lah tu bergayut, nanti jadi macam monyet pula..hehe, gurau saja.. Malam ni aku nak test untuk tak pergi blogwalk lah.. korang rasa boleh tak macam tu..??

Aku sendiri pun tak tau sama ada boleh ke tidak untuk aku tidak blogwalk malam ni.. Sebab dah jadi habitat habit aku untuk blogwalk malam2 ni..Lagi pun malam ni aku nak study sikit sebab esok pagi ada liquid paper yang nak kena jawab..

Aku STUDY..!! Ini lagi satu benda yang agak janggal aku lakukan.. Tapi walau macam mana pun aku akan cuba juga untuk study.. Okay, cuma itu je nak tulis.. Terima kasih sebab sudi baca entry aku yang kosong ni..^^

P/s (play station) : tengah tengok cerita Jiman dekat tv9, nak nangis ni..huhuhu

7 comments:

ukhti syikin said...

wish u the best luck 4 ur nxt paper :D

Arpiiz said...

huhuhu, thanks ye..^^

cik ina said...

cerita jiman ???

::نور فيلزاتي:: said...

good luck ye. jangan exam pi jawab pasal blogspot sudaa. hikhik

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ni tgk tv9..bilernye nak study abg oii...erm..hehe

fyna said...

gud luck...study elok2...
:)

Siti Hajar Masri said...

akak pun nangis tgk cite tu..anyway gud luck ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...