Tuesday, March 22, 2011

Aku rindu untuk bercerita lagi...

Salam malam buat para pembaca semua yang sedang menonton tv sekarang ini.. Terutama kepada korang semua yang sedang menjalankan sesi blogwalk pada waktu malam.. Bagi sesiapa yang student, mesti tengah study kan.. Dah2 pergi study cepat, jangan asyik hadap blog je..hehehe

Aku dengar esok keputusan spm nak keluar kan... Betul ke apa yang aku dengar ni.. Atau ia hanya khabar angin yang sedang bertiup kencang.. Itu aku tak tau, kalau korang nak tau baik korang sendiri tanya dekat sesiapa yang amik esok.. Kalau betul, aku ucapkan semoga mendapat keputusan yang korang impikan ye..

Okay, kembali kepada tajuk yang tertera di kaca tv dekat atas tu.. Betul lah apa yang korang baca tu.. Aku sebenarnya tengah plan nak buat satu cerita yang paling gempak seantero dunia.. Tapi aku tak tau lah kenapa sejak kebelakangan ini aku tak mampu  untuk menjana idea untuk aku bercerita..

Aku sebenarnya sudah rindu untuk membina satu cerita ni.. Bagi sesiapa yang perasan, cerita bersambung aku yang dulu tu pun aku dah tak bersambung lagi.. Ini semua adalah disebabkan aku ketandusan idea yang sangat kritikal.. Kalau lah idea ni boleh datang bila kita nak je, kan best..hehehe

Okay, cuma itu je nak tulis.. Terima kasih daun keladi kerana sudi membaca entry aku yang entah apa2 ni.. Entry ini akan lenyap dalam masa satu jam lagi..(dah macam mission imposible plak..hehe).. Gurau je, takdenya aku nak buang entry ni.. Salam berehat buat semua..^^

4 comments:

cik ina said...

wish me luck,arpiiz :))))

Kuronofu91 said...

cerpen???

Arpiiz said...

cik ina : okay...^^

Arpiiz said...

kuronofu : lebih kurang lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...