Sunday, March 13, 2011

Idea hilang ketika menulis..

Salam buat para pembaca semua yang sedang menonton tv tu.. Bukan setakat yang menonton tv sahaja aku tujukan salam tu, seperti kebiasaan lah mesti kepada semua yang membaca entri kali ni.. Kepada sesiapa yang berkerja pada hari ahad ni silalah jangan jelez dengan orang yang cuti di hari ahad macam aku ye..hahaha..^^

Okay, korang boleh abaikan perenggan diatas tu.. Tetapi perenggan2 yang akan korang baca ni pun belum tentu korang kena pentingkan.. Yelah, korang pun tau kan macam mana aku menulis didalam blog ni.. Korang tak tau lagi ke..?? Kalau tak tau tu pergi tanya dekat blogger yang tau tu.. Korang tak tau dengan siapa korang nak tanya ke..?? Kalau macam tu korang tak payah tau la ye..hehehe

tengok, mentol idea aku tak menyala..
Tengok, perenggan ke dua tu pun kalau korang nak abaikan pun boleh.. Itu lah maksud aku tadi, aku menulis tidak mengikut lunas2 syariat yang membenarkan.. Apakah dia lunas2 itu..?? Kalau nak tau, itu korang kena tanya blogger yang lebih arif.. Kiranya blogger pangkat master la, dia mesti akan jawab punya... Cuma tak taulah jawapan dia betul ke tak..T_T

Agaknya apa benda lah yang aku nak tulis ni ye..?? Secara benarnya, aku tak tau nak tulis apa.. Segala idea2 aku hilang ditelan zaman.. Inilah masalah terbaru aku, idea aku akan mengalir seperti air terjun bila akku tak buka blog ni.. Tapi akan hilang perlahan2 ibarat kabus selepas aku mula menaip.. Masalah ni aku namakan sebagai sengal ubi idea hilang ketika menulis.. Dah sama taraf  dengan penyakit hilang idea dah ni..

Aku tak taulah sama ada masalah ni hanya berkaitan dengan aku sahaja atau korang pun turut kena sama.. Kalau korang pun kena sama, jadi aku tidaklah keseorangan.. Kepada sesiapa yang mempunyai masalah macam aku ni, aku ucapkan welcome to the kelab club..hehe

3 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

welcome to the club...heheh samalah, kadag2 takde ape nak citer,,tu yang skodeng blog2 kwn n komen...

♥ mieko ♥ said...

tumpang lalaluu sini sambil follow~~wink ^^,

atiEy_[azHa] said...

welcome-welcome . ahaha ! dah jadi entry ni . mwehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...