Thursday, March 17, 2011

Kesakitan datang menyerang..

Marang kerapu kepunden marang sekepper..
Walawiwieewit skoreng dan klupen..

Apa benda lah yang aku merepek ni... Hah korang jangan terkejut pula tau, sebab itu adalah bahasa dari makhluk planet Kpories.. Korang nak tau maksudnya ke, maksudnya ialah "Sepandai2 gajah melompat, pandai lagi aku mengarut.." hehehe

tak tau apa function bunga ni..
Okay, korang sudah boleh abaikan apa yang aku melalut tahap ekstreme tu ye.. Diatas itu adalah tanda2 aku sedang mengalami kesakitan.. Kesakitan yang aku sendiri masih boleh tanganinya lagi.. Kalau dah tak boleh aku tangani mungkin aku akan guna kaki pula.. Dah apa pula lah yang aku mengarut lagi ni.. Please sesapa tolong hentikan kegiatan menyeludup merepek aku ni..

Kalau korang tak tolong aku nanti akan muncul pula gejala merepek ni dan korang jangan terkejut sebab gejala ni boleh menyerang korang tau.. Lebih baik korang pergi duduk dekat rumah diam2 tau..huhu. Ala, ni yang aku malas ni, dah start dah jari aku nak menulis benda2 yang tak masuk akal lagi tak masuk telinga..

Aku rasa mungkin aku patut hentikan penulisan dientry ini.. Kalau aku tak hentikan juga aku takut korang dengan aku sekali tak paham apa yang aku tulis ni.. Tadi aku ada kata yang aku dalam kesakitan kan.. Apakah korang nak tau..?? Owh, tak nak tau ye, takpelah aku nak bagitau gak..hehhe

Aku sebenarnya tengah mengalami sakit kanser kepala lutut.. Laa, korang tak percaya.. Yang korang gelak2 tu  kenapa pula.. Serius aku tipu ni.. Hah, sebab tu aku suruh korang percaya, sebab aku tipu.. Ish2 tak baik kan aku ni, asyik nak menipu je kerjanya.. Taklah aku sebenarnya tengah sakit kepala je.. Kalau kanser tu aku mintak jauhkanlah dari diri aku ni..

Okay, cuma itu sahaja lah penulisan aku untuk entry kali ini.. Maaf kalau korang rasa entry ini patut dicampak kan kedalam laut.. Nanti kalau korang nak campak entry ni jangan lupa bagitau aku tau.. Aku pun nak campakkan juga entry ni..^_^

2 comments:

cik ina said...

apa daa..sebut pasal kanser2..

jaga kesihatan :))

cAnDY A.N.A said...

suka betul laa dye ni mgarut.. pnt je bce.. hehe..XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...