Tuesday, March 01, 2011

Penat + lesu + pening - ada idea= entah la..

Salam petang buat semua blogger.. Hari ni sangat penat buat aku.. Bagi aku lah, tapi kalau korang pun penat juga jom lah kita sama2 merehatkan badan di atas katil yang empuk ni.. Setelah seharian aku tak dapat nak buka blog aku ni, akhirnya ada juga masa untuk aku tengok2 blog ni..

Yang sebenarnya aku tengah takde idea nak tulis apa sebab penat badan ni masih lagi tak hilang.. Ni baru sebagai student dah penat macam ni.. Kalau dah kerja nanti macam mana la nanti ye.. Bagi korang yang dah berkerja boleh komen sikit tak..??
kalau ade kunci macam ni mesti dah tak penat lagi kan..^^

8 comments:

zati embong said...

penat time belajar dgn keje lain.

tp 1 je psal keje yg best.tiap2 bulan dpt gaji O.o

penat pun berbaloi2.

NUR AYNIE said...

aynie penat....tp nk rehat xleh..assgnmnt melambak2 huhuhuu

Arpiiz said...

zati: betul2..^^
nuraynie: ye, same la dengan kite..T_T

Nuff4u said...

singgah malam,,apa khabar

lavender harum wangi said...

kalau penat makan ubat kuat~ HAHAHAHAHAHA :D

Cik Eliza said...

mintak tolong doremon lah, hahaha

Siti Hajar Masri said...

dik,akak part time belajar,keje dan dah kahwin & ada ank juga..memg penat..mcm mana tu?:)

Arpiiz said...

siti hajar: memang tak boleh bayang la penatnye..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...