Wednesday, March 30, 2011

Just a short entry..

Salam buat para readers dan sesiapa sahaja.. Aku rasa hari ni antara hari aku yang agak sakit lah.. Kenapa aku cakap macam tu..?? Sebab seharian aku tak larat nak bangun atas penangan sakit kepala.. Aku tak pasti sama ada korang perasan atau tidak, tapi aku rasa yang sejak kebelakangan ni aku asyik cerita tentang personal life aku sahaja..

Tapi tak mengapalah kan, sebab dah memang itu tujuan blog ni dihidupkan.. Tapi walau macam mana pun aku syukur juga sebab diberi ujian macam ni agar aku tidak lupa kepada Si Pencipta.. Aku bukan nya nak merungut atau apa, tapi kadang2 aku lupa yang segala kesakitan tu adalah penebus dosa..

Okay, aku pun malas nak tulis panjang2 ni sebab dah tajuk pun cakap cuma entry pendek je.. Jadi sebagai konklusinya aku cuma nak tulis, kita sebagai manusia kadang2 lupa yang kita mesti tidak terlepas dari menerima ujian tuhan.. Ujian tuhan tu tidak semestinya dari segi kesakitan dan kekurangan je tau, kesenangan tu pun ujian juga..Salam beristirehat buat semua..^^

P/s (Play station) : Lepas dah elok sakit ni insaf lah sekejap..hehehe

3 comments:

cik ina said...

selamat beristirehat jugak,arpiiz :))) lama tak menjenguk ke sini.

Sunah Mohammad said...

uiks, sakit? moga cepat sembuh...

Arpiiz said...

terima kasih ye korang.. nak nagis terharu ni..huuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...