Friday, March 04, 2011

Yelah2, aku buat la ni..

Salam siang buat semua korang yang tengah baca blog aku ni.. Eh, silap, bukan baca blog, tapi baca entry2 dekat dalam blog ni.. Aku telah mendapat banyak permintaan dari blogger2 di luar sana untuk kembali membuat persembahan di..... Bapak perasan gila aku ni kan.. eh, apahal main bapak2 ni tak elok tau.. Sorry2 sebab menggunakan  ayat yang macam tu.. Korang tak marah kan..^^

Okay, berbalik kepada tujuan asal penciptaan seorang insan entry ini.. Korang tau tak apa benda yang aku kena buat tu.. Korang tau ke tidak..?? Kalau tak tau apa kata korang pergi cari dan tanya dekat orang yang tau.. Korang tau tak nak cari siapa..?? Tak tau juga.. Ish2, korang cari jelah hantu mak limah tu.. Eh2, silap pula, cari aku jelah, dah cuma aku je yang tau apa benda yang aku nak kena buat tu..
gambar ni tiada kena mengena dengan entiti entry ini

Sebenarnya ada beberapa orang blogger yang menyuruh aku membuat entry tentang cara2 nak memikat wanita.. Ala, nak pikat wanita pun nak tanya aku, korang tanya jelah bapak korang.. Opss, maaf sekali lagi sebab main bapak2 ni.. Tak elok la kan main bapak, kalau main masak2 okay juga betul tak.. Takpe, biar aku ketuk kepala aku guna tukul besi kejap, mungkin nanti baru aku tak main bapak2 kot..

"Wei, cepatlah bagitau apa benda yang ko kena buat tu.." suara dari alam ghaib.. Okay2, nampaknya suara dari alam ghaib dah bising, so aku bagitau la apa benda yang aku kena buat tu.. Gini ceritanya.. "Ceciter ceciter.." suara alam ghaib yang menyibuk.. Yalah, aku baru nak citer dah korang bising.. Eh2, korang janganlah terasa pula, aku sound dekat suara ghaib tu lah, dorang ni dah tak sabar2 betul nak tau..

Dan blogger yang ini.. 

Siapakah mereka..?? Adakah mereka blogger yang terkenal..?? Atau adakah mereka blogger dari alam ghaib tu..?? Mesti pelbagai pertanyaan akan keluar dari kepala otak korang yang memang sentiasa berfikir tu kan.. Jadi apa yang aku nak cakapkan, jangan biarkan diri anda diselubungi selimut.. eh, silap ayat, misteriii... Maksud aku korang klik jelah untuk mengetahui siapakah dorang tu..

Apakah kena mengena dorang dengan aku, nak kata dorang ni adik beradik aku memang bukan lah.. Habis tu..?? Sebenarnya dorang suruh aku untuk membuat entry yang lawak2, entry yang boleh buat dorang gelak guling2 (ini tipu je tau).. Aku sendiri pun sebenarnya tak tau tang mana yang lawaknya dalam entry aku ni.. Korang tau tak tang mana..?? Apa.... tangga.... yang itu nak buat apa..

Walau macam mana pun dorang dah mengembalikan semangat aku yang sudah hampir hilang ni.. Bukan semangat tanah tau, tapi semangat untuk aku meneruskan beblogging.. Hope korang enjoylah dengan entry ni ye.. Salam jumaat semua..^^

P/s (play station): Aku rasa entry takde apa2 info lah.. thanks sebab baca..

3 comments:

cik ina said...

lawak yang santai la arpiiz..oh,mungkin jugak boleh labelkan sebagai sarkastik. :))

lawak budak nama arpiiz ni agak sopan dan best untuk dibaca.tak menyakitkan hati sesiapa.

eh,ni nak mengampu ke hapa ?? hehe..puji betul2.

Arpiiz said...

haha, thanks sebab bagi pendapat..^^

NUR AYNIE said...

yess~!! sye la blogger yang cantek dan cute (*sila muntah) yang soh buat entry guling2...eyh salah lawak sampai guling2~~ hihi....tahniah anda layak masuk ke bilik tido anda hahaha~!!!
suker entry nie..teruskan~!!!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...