Friday, March 11, 2011

Nasi lemak oh nasi lemak...

Batu belah batu bertangkup...
Makan lah aku...
Telan lah aku...
Aku kempunan Nasi Lemak...

huhuhuhu...
terpaksa lah tengok gambar je..T_T
Salam buat pembaca blog semua, kali ni aku agak kekurangan mood sedikit sebab sekarang ni tengah menaip sambil dalam keadaan lapar.. Ya, memang aku tengah kelaparan sekarang ni.. Niat hati ni ingat nak makan malam.. Tapi apakan daya, semua kedai tak jual nasi lemak.. Nak makan dekat rumah pun, tapi periuk nasi kosong.. Huhuhu, nampaknya aku terpaksa la berpuasa malam ni..

P/s (play station) : Psstt.. kalau korang nak belanje aku makan, aku okay je..hehehe

7 comments:

-hanyaaku- said...

ya ampun.. sedapnya!! tengah lapar nih! :O

Meera Aziz said...

buat maggie...hee (:

http://amirabdaziz.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-daripada-gadis-biru-muda.html

Arpiiz said...

hanyaaku : sama lah kita ye..huhuhu

Meera : Maggie pun dah abis..T_T

NUR AYNIE said...

baru semlm makan nasik lemakkk hihih

Arpiiz said...

nur aynie : hoho, itu semalam, hari ni..?? ^^

sueRAFE said...

malam2 nak makan nasi lemak? kang taley tidur baru tahu

BAKAWALI said...

oh..nana tak suka makan nasi lemak..so, tak dapat belanja arpizz la...cantik header baru tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...