Monday, August 03, 2015

[Mumble Monday] Mintak maaf sangat-sangat dekat korang ye..

Salam dan hai kepada para readers semua..

Hohohoho, korang baca tak tajuk dekat atas tu.?? Korang dah baca kan..?? Bagus2, sebab masa aku taip ayat ni, aku belum tau apa tajuk untuk entry ni, jadi maknanya....... Err, aku sendiri tak tau apa maknanya yang aku ingin tersurat atau tersiratkan. Disebabkan tajuk entry ni masih belum ada, aku tak tau nak story apa dekat entry ni..

Haa, aku baru dapat idea nak cerita apa dekat korang semua. Macam ni, aku nak mintak maaf dekat korang semua sebab minggu lepas aku memang tersangat lah bizinya, walaupun aku sebenarnya tak tau apa benda yang aku buat. Apa yang aku ingat, minggu lepas aku menduduki peperiksaan dunia akhir semester, mungkin sebab tu aku jarang online kot.??

Oleh kerana kesibukan aku study (eleh, mana ada study sangat pun...) itu lah menyebabkan aku jarang sangat blogwalk dekat blog korang. Jadi, sekali lagi aku memohon maaf kepada mereka yang telah datang dan komen ke blog aku, tapi aku pulak tak datang jenguk blog korang tu. Aku harap korang jangan lah berkecil hati lalu memendam perasaan sehingga perasaan itu bertukar dendam...

Amboi, aku tak rasa korang akan sampai berdendam dekat aku sebab aku tak datang blog korang je kan.?? Jadi disini aku mahu memberi kesempatan kepada korang yang membaca entry ini. Ya, anda yang sedang membaca ini, tahniah saya ucapkan kerana anda telah terpilih untuk memenangi.... Okay, cukup2 lah mengarut tu, nanti makin melarat pulak..

Jadi dekat entry ni aku nak mintak korang tinggal kan alamat blog korang dekat ruangan komen itu supaya mudah untuk aku blogwalk dekat blog korang. Bukannya aku malas nak cari dekat chatbox tu, tapi aku saja je nak menyusahkan korang untuk copy link blog korang and paste kan dekat sini.hahahaha. Tak sangka jahat betul aku ni..

Aku fikir sapa2 yang letak link blog dia dekat entry ni, aku nak masukkan dalam bloglist aku, memandangkan aku pun takde bloglist lagi. Bila nak blogwalk je, harapkan chatbox tu je. Sebab tu aku nak letak bloglist pulak. Okay, sampai disini sahaja benda yang aku nak bebelkan. Kalau ada benda lain yang aku nak bebelkan, aku akan masukkan dalam entry minggu depan pulak ye..

P/s : Hehehe, agak-agaknya entry kali ni dapat banyak komen tak.??

16 comments:

. stnrsyfh. said...

Okay . Tak jadi bloglist siap eh.. :P
http://stnrsyfh.blogspot.com

Btw, jemput join kalau rajin :D
http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/pencarian-bloglist-review-blog-ogos.html

Arpiiz said...

@. stnrsyfh. : hehhee, okay2 nanti kita try buat bloglist tu..

Kakak Tiri Cinderella said...

Takpe takpe. Take ur time and all da best... Moga dapat result gempakss. In shaa Allah :)

KTC pun nak masuk bloglist. Tapi taknak tinggal link kat sini =P Hahahaha

Fara Queen said...

hi Arpizz, its okay dont say sorry lah. cewah, macam la Arpizz say sorry kat Fara kan?? Hihihi. anyway, semoga dapat result yang cemerlang dalam final exam tu! - blackqueenFara http://bungalovexx.blogspot.com/

Arpiiz said...

@Kakak Tiri Cinderella : Ala, kalau tak letak link camne nak masuk dalam bloglist.hahaha
Btw, thanks for ur wish..^_^

Arpiiz said...

@Fara Queen : Takpe, saya mintak maap kat semua orang.hehehe
Thanks for ur wish jugak..^_^

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

hi aarpiz! acaner exam? best ke? hahaha. chill je, sebab aku pun sampai setahun hilang dari blog padahal sambung study je >.<

http://iamhazystayawesome.blogspot.com/

Nurul Husna said...

blohlist sy jugak k nti...huhu

Nur Hafzhan said...

Hahaha weh jangan la say sorry sebab jarang blogwalk. Study kan? Paham paham. Kite pun kalau study, blog tu macam chipsmore je kot XD Good luck ok!

Nak join bloglist jugak! hihi
http://hafzhanrauf.blogspot.com/

Alyani Matshah said...

http://alyanimatshah.blogspot.com/

hambek ! esok2 sy blogwalk xde dlm bloglist sy merajuk ! hahaha,..
nice too meet u..

Arpiiz said...

@Nur Haziqah Mohd Rosli : Hahaha, exam macam biasa jelah. Tulah, kalau bizi study takpe, tapi ni bizi benda lain..huhuhu

Arpiiz said...

@Nurul Husna : Haa, ni tak letak link camne nak masuk dalam bloglist ni..???

Arpiiz said...

@Nur Hafzhan : Ala, tak boleh say sorry ke.? tapi dah tercakap jugak kan..hehehe

Okay2, tunggu je bloglistnya ye..xD

Arpiiz said...

@Alyani Matshah : Err, esok mungkin takde lagi, nak tunggu sampai ramai orang lagi, boleh tak camtu.??

ENA said...

drop link utk join bloglist arpizz..hehe

http://www.aeinnamusa.com/

syikin hashim said...

Nak jugak blog masuk dlm bloglist Arpiiz
http://www.syikinhahshim.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...