Thursday, April 14, 2011

Kenapa aku dah kurang update, korang boleh salahkan si dia ye..

Ketepi ketepi..!! Sila bagi laluan dekat blog ni untuk update.. Eh, aku ni apahal pulak, macam orang sasau je.. Entah lah, aku pun tak tau kenapa dengan aku hari ni.. Mungkin hari ni aku mengalami sedikit gangguan emosi atas sebab2 tertentu kot.. Takpelah, korang boleh buat2 tak tau yang aku tengah ada problem ye..^^

Dah petang baru nak update first entry ni.. Ye2, aku tau yang sekarang ni aku sudah tak aktif lagi untuk update seperti dulu.. Kalau dulu aku update dalam 3-4 entry sehari.. Tapi sekarang ni dah mula kurang pulak, jadi 2 pulak.. Nanti lama2, sehari sekali dan selepas tu, korang pun tau sendirikan..T_T

Semua ni berpunca dari si dia lah, kalau tak dipecahkan ruyung.. Err, apahal pepatah lain pulak yang aku taip ni.. Ye, kalau korang nak salahkan sesiapa, korang salahkan si dia tau.. Aarghh, apa2 hal pun aku dah boleh update entry sekarang ni sebab sudah tak diganggu oleh si dia..

Kalau korang nak tau, si dia ni memang tak boleh tengok aku senang sikit, mulalah lah dia ajak aku main.. Aku suka juga main, tapi kalau dah selalu penat juga kan.. Kena lah rehat2 kan badan ni.. Tapi si dia ni bukan paham cakap orang.. Nanti kalau aku marah2, apa pula orang cakap..

Mesti korang nak suruh aku jangan layan dia tu kan.. Memang aku nak buat macam tu, tapi malangnya godaan dia terlampau kuat.. Bila aku tengok body dia je dah buat aku terbayang2.. Itu belum lagi dengan aksi dia yang memang membuatkan aku terpegun..

Korang nak tengok gambar dia ke..?? Humm, yelah kalau korang sendiri yang nak tengok gambar dia.. Ini lah dia..
credit to google
Eh, apahal gambar lain pulak yang keluar ni.. Ini bukan gambar si dia tu.. Si dia tu lain dari yang lain..hehe.. Eh, dah puji lebih2 ni macam ada something wrong somewhere je.. Mesti lah kena puji lebih2 sebab susah nak dapat si dia ni.. Hah, ini baru gambar dia yang sebenar..^^




Cantikkan body si dia ni.. Tulah, aku dah cakap, yang godaan si dia ni memang kuat.. Aku nak dapatkan dia dari internet je mengambil masa selama 3 hari 3 malam.. Aku tak tau kenapa susah sangat aku nak download game ni.. Ada je masalahnya bila aku download hari tu..

Iu jelah citer untuk entry kali ni ye.. Malam nanti kalau aku tak main dengan si dia ni aku update lagi ye.^^

P/s : Ada sesapa yang berfikiran "waras" ke masa baca entry ni..??

13 comments:

darxniq said...

bro..main la NFS shift 2!!..bru meletop!!!

Belog MTT said...

Cissss~ punye la xcited MTT bace.. Haha

budak kampung said...

huhu dah lame xmaen game keta nih

アヌム ちゃん~~ said...

singgah here too^^

aniswany said...

choiii men game upanya.HAHA

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

amboi..game punyer pasai...hehehhe

Arpiiz said...

darnixx : haha, kalau ada memang nak main itu, tapi tak jumpa pulak dekat internet tu..huhu

Namaku Asumira said...

heee syok maen games ni..
kene kejar polis
pastu dpt lari dr polis rase syok je
trase hebat skejap cewah

darxniq said...

ada jer....tp sume kena pakai acc premium...ko try search "need for speed shift mediarife" ada x..klu ada..boleh la donlot...

Arpiiz said...

okay, thanks sebab share info tuu..^^

Bella Ayub said...

laaaa.. ini ke pasalnya tak update blog??? haha.. boleh tahan..

Opah Kentang said...

NFS rupenyerr..

mase mule2 bace opah dah agak dah mesti game nie.
ngeee :P

XLAWS said...

hahaha Arpiiz ko memang terbaek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...