Monday, April 18, 2011

Sibuknya hari ni..T_T

Salam buat para readers yang sedang membaca entry ini.. Ketika korang sedang membaca entry ini, mungkin korang sudah tidak akan dapat membaca entry aku yang lain lagi.. Ini kerana kemungkinan ketika korang sedang membaca ni aku telah pun....

Eh2, jangan lah sedih2 dulu.. Aku nak cakap yang kemungkinan aku sudah pun terlelap akibat keletihan yang melampau batas2 pergaulan ni.. Yelah, kalau dah tertidur macam mana nak buat entry baru untuk malam ni betul tak..?? Baik korang cakap yang korang setuju dengan aku, kalau tak nanti aku makan gula2 mentos...hehehe

Disebabkan hari ini aku tak update apa2 entry, maka aku kenalah membuat satu entry agar para readers aku yang setia dan rajin singgah dapat baca sesuatu yang baru.. Takde lah dorang rasa bosan bila bukak blog aku ni.. Err, entry ni pun bukannya best sangat pun, entah2 bosan juga..huhuhu

Okaylah, cuma itu je nak tulis.. Nanti kalau ada idea aku buat satu entry lagi untuk malam ni ye.. Badan pun dah mula rasa sengal2 ubi ni.. Selamat malam korang, semoga dapat mimpi yang indah ye.. Kalau dapat mimpi ngeri, cepat2 lah bangun dan sambung tidur balik ye..^^
Dah tak mampu buat apa2 akibat keletihan sangat..T_T

10 comments:

NUR AYNIE said...

heheheh~~~ ape nak komen yer..blurrr plakkk =P

KUREKURE COMEL said...

ni ek entry nye...hehehe...sengal kan..

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ gambar terbongkang tu paling lawak!

selamat malam~

www.fierapirot.bolgspot.com said...

lorhhh..letih rupenye..patutla mintak air kosong kt fiera...hohoho..nah santa claus dtg bagi air kosong!..=)

www.fierapirot.bolgspot.com said...

lorh letih ke..siannye..hu4

M a W a D D a H said...

gi tido dulu...hehe

farah wahedda said...

entah boring hahahaahaha grw je ^^ hehe

| gad1s s0ypans | said...

c0pek b0nar letih nye......
x r0ck yar.....

hikhik.....
c(:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nak baring sebelha gak la..baring ats jalan tu...syok...(ada kena penampo jap lagi..)

cik ina said...

ingatkan nak buat cerita sedih ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...