Sunday, April 03, 2011

Kalau korang hebat, korang bacalah...

Salam malam buat korang semua, terutama buat mereka yang baru nak lelapkan mata tu.. Aku tau korang penat, tapi esokkan ahad, tidur lah lambat2..hehe.. Korang jangan ikut apa yang aku tulis tadi ye, kalau dah penat sangat tu pergilah tidur..

Okay, untuk entry malam ni aku nak uji kehebatan korang dalam membaca bahasa inggeris(English).. Aku tau, korang mestilah hebat dalam membaca dalam bahasa omputih ni.. Tapi apa yang aku tulis ni mungkin boleh membuatkan otak korang mengalami pendarahan yang teruk jika korang tidak berhati2.. Ah, korang baca je lah ye apa yang aku tulis dalam english ni..^^

AMARAN JIKA ANDA MENGALAMI GEJALA SAKIT KEPALA YANG MELAMPAU SELEPAS MEMBACA ENTRY INI, SILA PERGI DAPATKAN RAWATAN LANJUT DI HOSPITAL YANG BERDEKATAN.. pesanan dari penulis

Wi stat from naw.. If yu du not andestan for wat aim traing tu sey, oll of yu kan rid it over en over egen.. Ai ken si dat oll of yu ar traing veri hat tu rid mai essei.. Ai em not fosing yu tu rid mai entri, yu ken rid it if yu rili wan or yu ken jas liv it.. Okay2, ai wil giv de riel english et sektion komen..

Macam mana membaca english version aku.. ada tak yang mengalami gejala pening2 lalat atau pun pening2 gajah.. Laa, dah ada yang tertidur sebab malas fikirkan apa benda yang aku tulis.. Siapa yang faham korang memang antara insan yang hebat lah.. Boleh setaraf dengan orang hollywood ni..hehe.. Okay, nak pergi rehat dulu, salam malam...^^

12 comments:

Arpiiz said...

ini translation english yang sebenar..

We start from now.. If you do not understand for what i'm trying to say, all of you can read it over and over again.. I can see that all of you are trying very hard to read my essay.. I'm not forcing you to read my entry, you can read it if you really want or you can just leave it.. Okay2, i will give the real english translation at section comments..

kalau tak faham juga, pergi check dekat kamus okay..hehe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

WAH..CARA AH..NANA NAK IKUT TULIS ENGLIST STAIL MCM TU GAK LA..HEHEHE

miz ruha said...

boleh je baca,,, tp rasa cm bdk bru belajr membaca,,, perlu eja satu2,,
hehehe,,,

Arpiiz said...

nanasahir : boleh2, ikutlah kalau nak ..hehe

miz ruha : hahaha, saya yang buat ni pun sama juga..

amny said...

uikk..muntah darah amni..T__T

NICK IRFAN said...

x pening pun piz.. sbb aku pun kalau tulis english pun mcm ni jgk... hahah

NUR AYNIE said...

naseb tak pening kalu x sah2 aynie jd lalat pg nanti hahaha~

Arpiiz said...

amny ; hah, muntah darah, cepat panggil dukun, eh silap, panggil doktor..hehe

nick : haha, nampaknya ada juga yang sama macam aku..^^

cik ina said...

x pening2..hehe..kan best kalo real english mcm ni. :)))

Azroy Bin Kassim said...

mudah di baca sebab english-melayu.. kah kah kah..

YaNa said...

terbaik laa...pening jugak mse bce...haha...

mykhalis said...

khalis boelh baca sekali je n faham..tenkinya baca kuat2 sbb orak kita kene dengar apa yg kita sby.. kalau baca senyap rasanya pening..hehe

Ada apa dengan DARA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...