Sunday, April 03, 2011

Yey, dah okay dah..^^

Ops, sepatutnya kena ucapkan alhamdulillah, barulah dapat merasakan nikmat syukur itu.. Sekarang ini aku sudah boleh melayari internet dengan senang hati.. Ini juga bermakna aku sudah boleh membalas dendam untuk membaca blog2 orang lain..hehehe

Bagi mereka yang tak tau apa cerita yang sedang aku ceritakan ni, aku sebenarnya tengah gembira setelah berjaya membetulkan wireless di rumah aku ni.. Aku terpaksa mengambil masa selama 2 jam untuk membetulkan masalah yang sedang aku hadapi ini.. Tapi mujurlah aku jumpa kertas yang aku tulis dulu, dapatlah juga aku ikut manual yang aku buat tu..

Sebenarnya kejadian ini dah pernah berlaku dulu, tapi akibat telah meminum air teh yang telah dicemari oleh semut2, maka memori aku telah mengalami ke'corrupt'en yang teruk.. Semua ni salah semut tu lah, ada ke dia buat kuak lentang dekat dalam air teh tu.. Tanpa segan silu aku pun minum 'kolam renang' dorang tu..huhu

Selepas ini boleh lah aku pergi menjalankan aktiviti tak bermoral aku iaitu melawat blog2 member aku ni.. Korang nanti kan  kedatangan aku ye.. Err, ada ke yang nantikan ni..huhu.. Ah, lantaklah aku tetap juga nak singgah dekta blog korang.. Salam malam minggu

P/s (Play station) : Tengah tengok ABPBH dekat genting highland rumah aku, agak2 sapa yang menang ye.??

8 comments:

Oyat Ceritera said...

zizan.....

Arpiiz said...

haha, kita tengok jelah dulu ye..^^

cik ina said...

aksi kuak lentang erk..hehe

Raji berkata said...

hohoho dh taw dh spe menang ;P
byk minum semut eh?
hahaha

farah wahedda said...

waaahhh pandai pulak semut tu berkuak lentang eh hehe

Siti Hajar Masri said...

alasan je salahkan semut..hehe~

Arpiiz said...

cik ina : haha, pandai tak semut2 tu..^^


raji : hehe, bukan minum, terminum je..

Arpiiz said...

farah : haha, lepas aksi kuak lentang, dorang buat gaya bebas pulak..^^

siti hajar : abis tu nak salahkan sapa lagi..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...