Monday, April 25, 2011

Readers or haters..??

Salam pagi buat korang semua, sebelum apa2 aku nak suruh korang pergi basuh muka dulu.. Kenapa aku nak suruh korang pergi basuh muka dulu..?? Sebab aku nampak korang punya air liur basi still melekat dekat pipi tu.. Taik mata pun aku ada nampak tau..
ayat ni boleh jadi kata2 semangat buat korang..^^

Korang jangan ingat aku tak nampak pulak, aku nampak tau apa yang ada depan mata aku ni.. Eh2, itu macam bayangan aku je.. Hehehe, aku gurau je lah.. Jangan lah korang tiba2 nak touching2 dengan aku pulak, sebab aku tak reti nak touching2 bebagai ni.. Kalau torchlight (lampu suluh) aku reti lah..

Okay, cukuplah ayat2 cinta sengal yang telah aku taipkan dekat atas tu.. Kini aku kembali kepada tujuan asal manusia entry ini diciptakan.. Pada asalnya entry ni diciptakan dari tanah untuk menulis sesuatu yang tidak berfaedah seperti biasa, namun aku telah menukar entry ni kepada tujuan yang lain..

Tujuan aku menulis entry ini adalah supaya aku mudah untuk menakluk dunia ini..huahuahuaaa (gelak jahat sikit).. Opss, maaf lah ye sebab pada pagi2 yang sunyi ni aku punya imaginasi telah tercetus secara infiniti.. So maafkanlah diriku yang sememangnya diciptakan sebegini rupa..huhuhu

Yelah2, aku serius lah ni.. Aku sebenarnya nak mintak maaf dekat sesiapa yang agak2 terasa dengan semua entry yang pernah aku keluarkan didalam blog ini.. Bukan apa, aku taknak lah readers aku nanti tiba2 bertukar menjadi werewolf haters pulak nanti..

Sebab sekarang ni aku banyak baca tentang kemunculan haters2 yang entah dari mana munculnya.. Adakah mereka ni munculnya dari dimensi ke 60, dimana ada pendapat yang mengatakan disitulah tempat asal haters..?? Itu aku tak tau, dan pendapat tu pun aku yang reka sendiri..hehe

Yelah sebab dunia blog ni pun bukan besar mana pun.. Bila buat blogwalk, mesti jumpa juga dengan blog2 haters ni.. Korang tetap nak kan pembaca, kalau tak nak ada pembaca buat apa korang tunjukkan blog tu, buatlah private.. Cukup2 lah perasaan dengki itu berada didunia luar, tak payah nak bawak masuk ke dunia maya ni..

Cuma itu jelah pesanan "ringkas" yang aku cuba sampaikan.. Kalau ada apa2 yang tak puas hati silalah nyatakan ditempat komen.. Biar aku tolong puaskan nafsu hati yang tak pernah puas tu.. Nak pergi tengok tv lah, ada kartun tak pagi2 ni..??

P/s : Kata orang kalau ada haters tu tandanya kita popular, betul ke..??

10 comments:

shedameor said...

haha. nice entry :)

azrinrahim said...

xadlh bro..ignore jer bnda2 bnda mcm tu..xpntg pon untuk difikirkan.. huhu lbh baik fikir bnda lain..xdt manfaat pon fikir..huhu

atiey azha said...

(angkat tangan) erk .. hehee .. tak pernah terasa apa pun . wee ~~

tokwan muda said...

haha juga,tapi betul lu cakap tu bro...orang haters ni org suke bikin kontroversi takpun dengki macam2la...harap geng kite xmcm tu...yeaahhh kita takluk dunia...yeeehaaa....(sori ayat ngade2 sikit)=p

Arpiiz said...

syedamor : haha, thanks..^^

azrinrahim : memang tak fikir pun..

atie : tak terasa tak pelah..hehe

tokwan : ye, harap pun macma tu lah.. jom2, nak takluk dunia mana ni..hehe

mykhalis said...

blog haters?sebab nak dapat kan perhatian cara mudah agaknya

cik ina said...

dunia blog mmg xboleh lari dr haters..nasib baik tak ada lagi..

NOOR FATIN said...

haters make us famous. haha betol ke x ayatnya? keh3.

Azueriena Norash said...

adoiii yaiii....dimana2 pun ader haters nie...x kire larr...dunia blogging..dunia fb...dunia maya...dunia hakiki....hmmm...biasalah kann x semua suker apa yg kiter buat....

NUR AYNIE said...

xnak la jadi popular kalu byk org hate...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...