Saturday, April 23, 2011

Blogwalking time.. (lagi..??)

Huaargghhh..!!!

Huih, bunyi apa lah tu..?? Apakah itu adalah bunyi dari makhluk yang berada didasar bumi dan dia sedang cuba untuk keluar naik ke atas permukaan bumi ini..?? Err, aku rasa kalau korang ada yang berfikiran begitu mungkin korang silap.. Bukan silap sikit, tapi silap banyak..

Bunyi itu datangnya dari suara hati yang telah aku luahkan kedalam blog ni.. Bunyi suara hati yang lebih kepada bunyi keboringan yang melampaui batas sawah padi yang ada dibendang tu.. Oleh sebab itu, kemungkinan tiada entry terbaru untuk siang ini..

Tapi itu cuma kemungkinan sahaja.. Aku ni tengah dalam mood boring dan malas sangat ni.. Nak cari idea pun malas sekarang ni.. So, sebagai alternatif lain untuk tidak membuang masa aku ni.. Maka aku akan singgah bertandang ke blog2 korang..

Aku rasa dah lama aku tak buat blogwalk jauh2.. Biasa setakat area2 dekat puchong je, okay itu tipu ye.. Biasa aku cuma singgah dekat blog2 yang ada dalam bloglist dan dashboard aku tu je.. So, sesapa yang nak ikut aku pergi blogwalk, sila daftarkan diri anda ke pejabat tv3 ye..hehehe
cuba teka yang mana kaki aku..??
P/s : Dah malas jalan2 dekat luar, jalan2 dekat dalam blog pun boleh lah..^^

9 comments:

mykhalis said...

wahahah..same je..BW dalam blog ilmu banyak jugak dapat..tak gitu?

chuu said...

arloo., incik :D

khairul akmal azman said...

bw sampai lebam yer..hehe...
nti x le jalan dah..

atiey azha said...

yeah ! jauh blogwalking , meningkat UV . ekekek ! yeah ! BW sampai jari bengkak .. hik3x !

NOOR FATIN said...

BW kat blog dapat mcm2 cite dan ilmu. lagipn xpenat. xpayah guna duit :P

farah wahedda said...

JOMMM FARAH NK ITOT BW JUGAK HAHAH

missamy said...

jom jom BW :) esok ad test , yahooo !

Eza said...

Sedang berblogwalking juge..thanks for d comment btw :)

Pelik ke tak makan tempoyak tapi makan durian?
Kesilapan para Bloggers yang perlu anda tahu.
Yeayyyy..! Thank You Nuffnang and TGV !

cik ina said...

selamat berblogwalk,arpiiz ..eh??esok isnin dah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...