Wednesday, April 13, 2011

Ini reason sebab aku tak update semalam tau..^^

Salam pagi buat para readers yang sentiasa menantikan bahan2 panas dalam dunia internet ni.. Tapi aku bukan ada citer2 panas yang aku nak kongsikan pun.. Aku punya citer just suam2 kuku je.. Itu pun kalau suam, kalau tak mungkin citer aku ni sejuk beku je..hehe

Eh, apa benda yang aku sudah carut lalutkan ni.. Err, pagi ni nak tanya dekat korang, korang perasan tak yang semalam aku tak update seharian..?? Kalau korang perasan maknanya misi aku untuk tak update selama sehari telah berjaya.. Tapi semalam aku bukan saja2 tak nak update.. Ada cerita disebalik nya, jeng.. jeng... jeng.......

Alah, nak buat muzik latar pulak aku ni.. Sebenarnya semalam dekat rumah aku menghadapi masalah internet.. Semalam juga aku jadi macam orang gila sebab takde benda yang nak dibuat.. Maklumlah, biasanya aku akan bukak blog, tapi bila dah takde internet ni, terpaksa lah main sorang2..huhu

Err, maksud main sorang2 tu ialah aku main game tau, korang jangan ingat aku main sorang2 tu macam aku cakap sorang2 pulak.. Untuk menyelesaikan masalah tu, aku pun segera menghubungi pihak TM.. Ni nak puji lah sikit TM ni, korang tau tak..?? Laa, tak tau ke, meh sini aku citerkan..

Pagi tadi aku buat report tentang problem modem aku ni, dalam pagi ni juga dorang dapat selesaikan.. Kira pantas dan efficien juga lah.. Eh2, cuba tengok tu siapa yang kembang hidung tu.. Kalau nak tengok sapa korang klik dekat sini ye.. >> klik je dekat sini.. Kenapa aku suruh korang pergi dekat blog dia, sebab dia kerja dekat TM setahu aku (kalau salah pun, sapa yang kisah..)

Okay, cuma itu je nak bagitau dekat korang.. Bagitau apa..?? Bagitau kenapa aku tak update semalam lah.. Sekarang sudah boleh melayari bahtera internet dengan hati yang gumbira..hahahaha

P/s : Nak pergi mintak nombor tipon dekat blogger tu sebab kalau ada apahal tentang tm boleh tanya dia..hehehe

7 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

patut tak nampak kamu jalan2 kat blog sebelum ni..huhu.masalah tenet rupanye..harap2 dah elok dan takkan berulang lagi..huhu

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

oh..ye ke....hehhehe patutla tak jumpa semalam...

aNis sHazLiN said...

hahaha...internet ilang kejap pn dah mcm sasau kan2...huhu

fareiyka said...

no wander la tade wajah mu yg mengunjungi dashboard ku semalam. . ( mcm promote TM jer ?? )

KUREKURE COMEL said...

hahaha...sengal....budak muda ke yg pegi baiki td...hehehe....

budak kampung said...

huhuhu aku pernah mengalami bende yang same..asal maghrib je takde line...pelik2....sampai sekarang pon same...ntah nape...dah panggil org TM pon tetap tak setel...grrrrr

kalau x malas,singgahla
antara pageview dan follower,mane korang pilih
iklan barangan pelik dan separa lucah
buffered earning pertamaku
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss

Arpiiz said...

kurekure : betolkan melalui telefon je.. sebab yang problemnya line internet tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...