Wednesday, April 27, 2011

Entry tipu tahap dewa..

Hahaha, tengok tajuk pun dah buat aku tergelak masa tulis entry ni.. Owh ye, lupa pulak aku nak ucapkan salam buat korang semua.. Korang dah tidur ke..?? Apa barang tidur awal2, esok bukan buat apa2 pun kan.. Err, ayat tu mungkin sesuai untuk aku kot sebab esok aku ada kelas masa petang je..

Kalau korang dah nak pergi tidur, sila pastikan korang baca entry aku ni.. Ini bukan lah satu paksaan, tapi satu desakan hidup.. Err, bukan ke sama maksud dua2 perkataan tu.. Tapi yang penting sekali korang tetap kena baca entry ni..hahaha

Dari tadi aku asyik gelak, ceritanya tak juga kan.. Hmm, sebenarnya takde cerita pun, saje je nak buat tajuk macam tu.. Dari hari tu lagi aku asyik terfikirkan tajuk ni, tapi ayat untuk buat entry ni tak terfikir pulak..huhuhu. So, camne aku aku nak buat ceritanya ni..??

Okay, aku rasa korang kenalah tunggu macam mana rupanya entry tipu tahap dewa tu ye.. Korang dah boleh pergi tidur sekarang ni sebab aku pun baru nak mulakan sesi blogwalk dekat blog korang tu.. Ala, janganlah marah aku, sekarang ni aku tengah takde idea ni..~_~

Kalau aku idea nanti barulah aku buat entry tipu tu ye.. Korang tunggu jelah kedatangan entry tu ye.. Dah2, jangan nak sound2 aku, pergi tidur cepat..hehehe

8 comments:

tokwan muda said...

perghhhh terkezut aku...mmg tahap gaban r entry neh...hahah

farah wahedda said...

alorh bestnye kelas petang hurmmm

aNis sHazLiN said...

lol? blurr ase.....hahaha

cik ina said...

ingatkan nak buat cerita lagi tadi..haha

Misz Muffin said...

lol.. xtau nk ckp pe.. tp nk komen jgk. haha

Ini Kisah Tia said...

hahaa ! oke tia tunggu . erk ~

NUR AYNIE said...

mcm tau2 jer kite nak tdo hihihi

azrinrahim said...

haha..okay entry paling menarik daripada hang..lala teruskan ya..huahau tpy masyuk jer,asik kelas ko asik ptng jer..kalo aku pagi2 kot.. ptng pon ad juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...