Sunday, April 03, 2011

Aarghh..!!! tension betul aku..

Salam ahad buat para readers semua.. Hari ni memang buat kan aku tesion lah, mujurlah aku tak bertukar menjadi badang.. Takkan asyik nak tukar jadi hulk je, aku baca ramai yang suka jadi hulk bila dorang tension.. Okay, kita abaikan topik itu ye..
aku pun tension macam orang ni..

Apa benda yang telah membuat kan aku tension hari ini ialah problem wireles dekat rumah aku.. Sepanjang hari ini aku tak dapat guna internet sebab problem ni.. Sekarang ni pun tengah guna komputer dekat rumah aku.. Mesti korang tertanya2 kenapa aku tak guna je komputer rumah aku dari tadi kan..??

Sebabnya tadi ade pakcik aku datang, so anak2 dia nak main komputer ni pulak.. Aku terpaksa lah mengalah demi menunjukkan yang dorang mempunyai abang sedara yang baik..hehe.. Ish, nampaknya aku dah salah niat ni, kena betulkan semula niat aku tadi..

Okay lah, aku tulis sikit ni je dulu sebab aku tengah cari cara nak betulkan wireless ni.. Nanti takde lah aku bergaduh dengan adik2 aku sebab berebut nak guna komputer.. Selamat beristirehat ye korang semua..

3 comments:

anym dan dunia said...

kite bakoo je !

Arpiiz said...

ye, kita bako je..hehehe

err, nak bako apa ni..^^

Raji berkata said...

hohoho kau format jer laptop tu blek xD msti selesai masalah ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...