Sunday, April 10, 2011

Aku tak nak update blog hari ni..

Salam buat para readers yang sedang bersantai di rumah tu.. Hujung minggu ni korang terasa bosan ke..?? Kalau bosan korang dijemput untuk datang melawat ke blog aku ni hah.. Eh,2 korang dah datang rupanya, aku belum habis jemput lagi korang dah sampai ye..hehehe

Hari ni sebenarnya aku plan tak nak update blog.. Tapi apakan daya, blog ni mempunyai kuasa daya tarikan yang melampau2 sampai kan aku tidur malam tadi pun termimpi kan blog ni.. Dari pagi tadi aku buka blog ni tapi tak update apa2 sebab... Eh, kan aku dah cakap yang aku taknak upadate tadi..

Tapi bila aku tengok dekat Dashboard aku tu, korang semua asyik update je, ni yang buat aku jeles ni.. Walau macam mana pun untuk entry kali ni aku tak tau lah nak update apa sebab otak tengah blank.. Ditambah lagi dengan hari ni ramai pula sedara2 aku datang dekat rumah membuatkan aku sibuk..

Okay, cuma itu je yang aku nak tulis.. Kalau korang ada apa2 yang tak puas hati sila komen okay.. Eh, ada ke orang tak puas hati bila aku buat ertry macam ni.. Kalau ada sila bagi nama dan no ic ye..hehe, gurau je.. Salam istirehat buat korang semua ye..^^

P/s : Ini bukan update, ini cuma pemberitahuan sahaja..hehehe

9 comments:

terataiflowerz said...

ini di kira update gak laa..

farah wahedda said...

Yee sy tidak berpuas hati dengan anda hahahhahaha....ni no IC 123456 esh merepek pe tak tau

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nanasahir dtg bukan nak bg komen..tapi nak bg penampo manja....errrr...

~~Ticer Wann~~ said...

ni ke namanya tak nak update? :D

NICK IRFAN said...

update je ape2 asalkan tetap update... nuff pun berjalan jgk.. hehe traffic penting tu

cik ina said...

salam istirehat jugak,arpiiz :)

NUR AYNIE said...

xnak komen..xnakkk~!!! =_=

fareiyka said...

huntong ler tak nak update. .
name : fareiyka
NRIC : 949494-94-9494
trimass !!

KUREKURE COMEL said...

cisss...suka buat sengal2...tak pi tesco ke hari ni...

blh blanje ckit....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...