Thursday, April 14, 2011

Terima kasih ye korang semua..^^

Salam buat para readers yang sedang duduk membaca entry ini.. Apakah korang sihat2 sahaja..?? Kalau tak sihat, sila berehat diatas katil yang tersedia di bilik korang tu ye.. Malam ni aku stop main game dulu sebab nak fokus dekat blog pulak..

Bagi sesiapa yang tak tau aku main apa, korang boleh baca entry aku yang sebelum ini.. Kesian dekat blog aku sebab aku telah mengabaikan dia.. Sampai dalam mimpi dia datang suruh aku berblogging balik.. Err, macam berhantu pulak blog aku ni kan.. Ni yang takut ni..huhu

Oleh kerana jari ini sibuk sangat nak menaip, maka aku pun biarkanlah jari aku ni menari diatas papan kekunci ni.. Eceh, bahasa pun dah macam bahasa kamus dewan bahasa dan pustaka je.. Jadi korang jangan hairan lah ye kalau korang tak berapa faham dengan apa yang aku taip ni..

Kenapa pulak..?? Sebab apa yang korang baca sekarang ni bukanlah datang dari otak aku.. Tapi datang nya dari jari aku ni.. Sebab tu aku punya tagline (eceh, nak tagline2 pulak) "bila jari menaip"..  Aarghh, apa benda yang jari aku lalutkan ni..

Okay lah, aku nak pergi baca blog2 korang.. Owh ye, aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kepada korang yang sudi singgah baca blog aku yang tak seberapa ni.. Tapi yang paling penting ialah kepada mereka2 yang sudi memberi komen dekat entry2 aku sebelum ni..

Aku nak pergi singgah blog korang ni.. Korang kenalah siap2kan blog korang tu dengan juadah2 yang enak tau.. Macam KFC bucket ke, ayam panggang atau ayam rendang ke, sebab aku datang ni sambil bawak rombongan Cik Kiah..hahaha

P/s : Yang last tu gurau je, tak payah lah korang buat betul2 pulak ye.. (ada ke yang betul2 nak buat..??)

8 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

boleh buat yg last tu tapi makan sendiri je..he..he

Bella Ayub said...

okay.. selamat berjalan jalan.. eh eh!! meh la lawat site bella jugak..kalau free laaa tak main game ann :)

NOOR FATIN said...

sampai mimpi. aiyokk. hantu blog sedang kejar anda. hahaha..

NUR AYNIE said...

dah siap dah kfc myfc mcD n ape jer arpizz nak..hahahahah`~ gilo kaya aynie nie hahah

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana tak sempat update blog..but sempat komen blog...heheheh

cik ina said...

lama jugak tak menjenguk si arpiiz ni ...

アヌム ちゃん~~ said...

hyee..singgah sini too^^

mykhalis said...

jom..ada makanan lazatdari jepun kat blog khalis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...