Saturday, January 22, 2011

Dah habis..

Salam, tadi kan aku ada cakap yang aku nak pergi jalan2 dekat blog follower aku... Fuh, penat gak ya walaupun cuma jalan2 didunia blog, penatnya macam gi jalan2 dekat luar pulak rasanya..

Aku mengambil masa hampir 2 jam 30 minit untuk aku berblogwalkingke blog follower aku yang seramai 185 orang (buat masa aku tulis entry ni la..). Tapi macam mana pun aku nak mintak maap la kepada follower aku yang mana aku tak dapat nak masuk sebab ada sedikit masalah yang aku tak tau nak betulkan..huhu

Okay, aku nak gi tengok tv la rasa penat pulak.. Dan untuk plan malam ni aku nak berblogwalking ke blog orang yang pernah bagi komen dekat entry aku pulak.... Tapi itu pun kalau aku tak mengantuk la..
penat setelah berblogwalking..~_~

10 comments:

Oreo said...

Wowww,mesranya

KLAU line laju ok lah blogwalking,kalau line lembap tension je.

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

wahhh! tu diaaa,
bersiar2 dlm blog naaa, gud2!
tke ur time. =D

CNEN AFI (dream chaser) said...

hoho, thanks singgah. nak godek entri sini plak.
happy sleeping..erkk happy blogging.

JR Shoppe said...

T.kasih krn singgah rumah buruk saya....

Mr. TN_SkY said...

Thanks tuan tanah..sudi singgah pondok kecil hehe =_=

Newbies Susahkan Blogger Senior?

allia farhana said...

tengs sudi jenjelan kat belog den,

Sharifah nor said...

akak k-poh dah menguap byk kali ni...kalau masa utk BW 2 jam lebih...maka masa utk akak k-poh terlelap depan PC lebih kurang..zzzzzzzzzzzzzzzzzz

fara feroza said...

sy la yg awak bw tadi.hehe..mekasih....memang penat bw ni..tapi takpe sebab kita apricate org yg folow kita kan...:)

i am S!L4H.. said...

hehee..lwk la pwer rngers tu...heeeee

fathiahRAIHANA said...

rajin2 laa singgah ye blog ana :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...