Friday, January 14, 2011

Macam mana ni..

Salam semua, pada waktu pagi yang hujan ni telah menyebabkan keadaan menjadi sejuk sehingga aku nak menaip ni pun dalam keadaan yang tersengguk2.Tengah aku duduk tersengguk2 menahan mata ni dari terlelap, tiba2 sesuatu yang mengejutkan telah berlaku. Apa dah jadi ni, kenapa boleh jadi macam ni dan pelbagai persoalan yang menerjah fikiran aku ni. Aku terkejut kerana analitik aku dekat nuffnang untuk semalam menjadi 0. Setelah aku menggodek2 google ni, baru la aku tau yang orang lain pun kena juga, so kurang la sikit perasaan menggelabah aku ni tadi..
Kenapa ni..??
Aku bukan la apa, cuma terkejut je sebab aku rasa ramai gak yang menerjah (perasan jap..hehe) aku punya blog ni. Tapi bila tau yang orang lain pun sama, so aku anggap mungkin sistem nuffnang tengah ada problem. Hope analitik aku untuk semalam tu tak hilang, sebab aku suka tengok analitik aku..hehe. Korang pun kena macam ni juga kan..??

7 comments:

amoi said...

samala ! tiba² ja jadi 0..huhu T___T

alien said...

keh2
anggap lah smlm tu mimpi kene terjah ramai2

fariehan ibrahim said...

adeh, dont wory.
yg aku nyer pom jdi cm2 gak,
tp kalu 0 pom aku xpelik mane gak. hueh3x xD

tengku asmadi said...

....ramai tu terjahan tak daftar hehe ..dah ramai meriah dah tu kan ;)

BUNGA said...

samalah kita :)

xcyber said...

x jd pun mcm tuh
erm maybe nasib x baik kot

Oda Alill said...

haha..sama la kite, petang ni tadi bila check balik dah ok. cuak jugak la. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...