Saturday, January 15, 2011

Di malam minggu ni..

Salam semua, malam minggu ni korang buat apa, tak ada plan nak pergi jalan2 ke, yela esok kan cuti so boleh la tidur lewat sikit kan..Untuk malam ni aku tak ada plan nak pergi mana2 pun (ala, macam aku selalu keluar malam je..), so aku melepak jela kat depan tv ni tengok ada tak cerita yang menarik. Tapi ada problem sikit la, malam ni aku tak ada idea yang menarik la untuk dikongsikan,tapi sebab aku nak jugak postkan lagi satu entry, so aku postkan jela gambar ni ya...

Tadi ada orang tag kan gambar ni dekat facebook aku, so aku amek la letak dekat sini.. Aku rasa korang pun mesti dah pernah tengok kan..?? Apa2 pun korang enjoy la ya..^^
Jika di zaman kesultanan melaka dulu mempunyai facebook..

4 comments:

fathiahRAIHANA said...

huuu . nak jugak fren dgn sultan . HAHAHAHAHA . baik punya .

missworldani said...

wow, ada2 je la, nak kawen baru la, tu la ni la. hahha~

Mr. TN_SkY said...

ahahah...gentleman siot sultan tuu aha:-D

Miss Nurun said...

kelaka ah.kantoi sudah ek! hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...