Monday, January 10, 2011

Facebook nak ditutup...?

Tadi mase aku tengah blogwalking, aku terjumpe la satu blog yang menyatakan yang facebook akan ditutup pada 15 Mac ni. Tapi aku rase mesti ramai yang dah tau kan sebab aku dengar kat paper pun dah keluar dah tentang hal ini (ish2, kuno betul aku ni kan..T_T).
Mark Zuckerberg & Facebook nye..

Walau macam mana pun aku try juga tanye dekat pakcik google and aku pun jumpa la artikel ni...

PALO ALTO, CA - Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.
" Facebook has gotten out of control, " said Zukerberg in a press conference ountside his Palo Alto office, and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madnees"
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.
(kalau nak tau lagi, klik dekat sini)Sumber: weeklyworldnewscom

Bagi aku, kenyataan ini seakan-akan tidak logik sebab macam mana benda yang bernilai jutaan dolar ni boleh ditutup sebegitu sahaja, maksud aku mesti akan ada seseorang yang akan cuba mengambil alih tempat si Zuckerberg ni. So, pada pandangan aku, benda ni adalah khabar angin sahaja, tapi kalo betul pun kite boleh buat apa?? Facebook ni pun memang die punye, suke hati nenek dia la nak buat apa pun..

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

baca sini plak :D
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/facebook-akan-ditutup-mac-ini-anda.html

Piasara said...

tutup jer la..senang!tp sian kt bebudak..yg dok ketagih fb tu..

Mr.IX said...

palsu jer tu....

alam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

Latest entry :
Join Amazing Race Malaysia Style-Food Challenge sblm 12 January!!

\^__^/

Arpiiz said...

kte tunggu jela bln 3 nnt, kalo btol jd ape yg kte bleh buat kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...