Sunday, January 30, 2011

Penaik semangat aku atau korang...??

Salam buat semua blogger yang ada di luar sana.. Pada hari ini aku nak bagitau dekat korang apakah benda2 yang boleh menaikkan semangat para blogger macam aku.. Lebih2 lagi bagi blogger yang dah mula rasa malas nak mampos ambik kisah tentang blog dia tu.. Aku rasa korang memang wajib(kalau tak wajib pun haruslah) baca yang ini supaya korang pun boleh marakkan lagi semangat korang untuk menghidupkan blog korang tu..

Dekat sini aku senaraikan benda yang menjadi penaik semangat aku (ala, korang pun sama jugak kan..)
1. dapat follower yang macam ni..
2. dapat komen dari blogger2 lain..
3. yang ini korang mesti tau punya..
4. bila dapat traffic yang macam ni....
And last sekali mestilah.....
...
...
...
5. dari awek aku..(bajet perasan,hahaha..)
Kalau korang tengok, benda2 yang aku senaraikan dekat atas tadi hampir sama or memang sama pun dengan harapan aku sebagai blogger.. Kalau korang nak baca entry yang itu, korang klik la dekat sini... Tapi, aku rasa korang mungkin ada benda lain untuk dijadikan sebagai penaik semangat korang kan.. Kalau ada, bagitau la dekat sini, ala tak payah nak malu2 dekat blog aku ni ye..

10 comments:

optionshif3 said...

betoi...semua blogger nak macam tue...tapi bab awek tue..emmmmm boleh la..

Arpiiz said...

haha, yg awek tu saje je masukkan dalam senarai..^^

Inspirationalefeks said...

sini ak comment ! .. hehe

Arpiiz said...

haha, thanks..^^

KUREKURE COMEL said...

hehehe...meh mina bg komen pjg2....
pling penting....mesti peramah...hehehe....xmau sombong2 k....huhuhu

DiriKu said...

:)

Arpiiz said...

ye btol tu, mari kita beramah mesra dgn para blogger..hehe

SpaQue said...

part awek 2 aku xfhm la..hehe

Entri bes kat sini Datuk Lee Chong Wei vs Lin Dan | Final Korea Open Super Series 2011

Arpiiz said...

part awek tu sbnrnye mne ada jdi pnaik smangat aku utk blogging ni.. tp aku tak tau la korang pula kan..??

Ainn Ngainon said...

Salam.
Nice one!
Betul tu, penaik semangat untuk blogger... Tapi saya takkan ada awek kan? Hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...