Monday, January 17, 2011

Nak minta tolong sikit..

Tolong la ya..
Salam semua, malam ni aku  tak dapat nak post kan entry baru la sebab ada sedikit masalah (eh, ini bukan entry gak ke..). Masalah ni aku dah ceritakan dekat entry lepas, kalau korang tak tau entry yang mana, korang boleh la klik dekat SINI...

Korang dah baca ke belum, kalau belum korang pergi la baca, nanti kalau korang tak baca macam mana la korang nak tau apa masalah aku pula kan.. La, korang tak baca juga ke, ish, nanti camne la aku nak mintak tolong dekat korang ni. Tak apa, korang baca je dulu nanti boleh sambung baca yang dekat sini pula ya...

Hmm, okay korang dah baca la ni ya, yelah2 aku percaya yang korang dah baca dah.. So sekarang ni aku sedang menghadapi masalah yang sama lagi, ko nak kitorang buat apa apiz..?? Tak ada apa, aku cuma nak mintak nasihat je dekat korang, aku tau yang bloggers2 dekat Malaysia ni bijak pandai belaka..

Kalau korang ada apa2 nasihat ke or petua ke, ala just boleh legakan saja pun kira okay lah, korang tulis la kat bahagian komen yang ada dekat bawah ni ya. Segala cadangan amatlah dialu-alukan, terima kasih aku ucapkan ya..

2 comments:

saNah said...

ceh pe la upanya sakit gg pyelesainya jmpa doktr eh

Arpiiz said...

dah jumpe dah, tp ada ke dia bagi ubt tahan sakit...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...