Tuesday, January 18, 2011

Aku membebel..??

Salam semua and selamat pagi, eh dah petang la.. La dah petang ke tapi ini baru first entry aku untuk hari ini.. Tak apa lah, apa boleh buat kan tapi aku nak bagitau yang aku lambat post entry ni bukan sebab aku lambat bangun tau. Habis tu sebab apa pulak apiz, sebab ko tak ada idea macam selalu ke or ko dah start malas nak tulis dekat blog lagi..

Bukan itu sebabnya, tapi ini adalah disebabkan pagi tadi aku ada kelas sehingga la petang ni, so sebab itu la aku lambat nak postkan entry baru.. Oh, yeke apiz, aku ingatkan ko dah malas tadi... Taklah, belum sampai 2 minggu aku buat blog ni, takkan aku dah malas pulak.. Lain la kalau dah 2 ke 3 bulan and time tu aku punya viewer pun menurun, mungkin la aku malas..

Adakah ini pun dikatakan sebagtai membebel..??
Aku tulis ni pun dekat lab komputer ni, nasib baik la bukak, kalau tak mungkin aku postkan first entry masa malam nanti.. Aku tau, mesti korang tertanya2 (kalau ada yang tak tanya tu, sudi2 lah tanya ya..hehe) kenapa la aku membebel sorang2 ni kan, sebenarnya aku....................
.....
....
....
......
...........
........
......... Entah lah, kenapa aku membebel sorang2 ni ya, nasib baik la aku tulis dekat dalam blog, kalau aku cakap betul2 ni mesti orang cakap aku ni gila.. Nasib baik la korang tanya, kalau tak mest aku dah meneruskan bebelan aku yang entah apa2 kan..^^

3 comments:

fariza zulaika said...

hem..nk gtau kata anda telah ditag,,
http://farizazulaika.blogspot.com/2011/01/kontest-blog-paling-comel.html

Arpiiz said...

yeke, thanks ya.. ^^

i am S!L4H.. said...

wahhh best la blom 2 mggu dh fllower byk..sy dlu..sebulan pon 50 x sampai...T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...