Sunday, January 16, 2011

Tolong lah aku...

Salam kepada semua blogger yang ada, malam ni aku nak share sikit la tentang satu problem paling besar sedang melanda didalam kehidupan aku ni. Bukan aku sengaja mahu meminta simpati, tapi aku sudah tiada tempat lain lagi untuk aku luahkan tentang masalah aku ni...

Aku nak ceritakan ke atau tidak ya, aku rasa mungkin lebih baik aku ceritakan. Sebenarnya aku sedang mengalami masalah kewangan yang sangat kronik, so aku sangat2 memerlukan duit pada waktu ini. Tapi aku tiada benda yang boleh aku jualkan melainkan blog ni, aku memang takkan sesekali melakukan perkara2 jenayah kerana aku tahu yang pasti akan berlaku perkara buruk nanti.. Jadi aku terpaksa bertanya kepada korang semua, adakah korang sanggup membeli blog aku ni demi membantu aku...

Jika korang bertanyakan tentang harga nya, korang jangan risau kerana aku telah bertanya kepada mereka yang lebih arif dalam selok belok menentukan harga blog ni, dan menurut mereka harga blog aku yang telah mereka cadangkan ialah....
........
.....
.....
....
....
....
.....
.....
.....
.....
....
....
.....
......
.....
......
.......
.......
.......... RM178,573.16.
Macam mana, korang sanggup beli tak..hehe

ish, kalau boleh jual ni, boleh kaya aku..^^
Hahaha, kenapa, korang tak percaya ke.. Aku sendiri tak tau macam mana dia kira, aku rasa belum sampai 2 minggu lagi umur blog aku ni, tapi dah dapat harga yang macam ni.. Kalau korang pun nak tengok berapa nilai blog korang tu, korang klik la dekat SINI ya and nanti kalau korang dapat jual, korang share la sikit dengan aku ya..hehe

5 comments:

Muhammad Burn said...

haha... aku ingat kes serius tadi!
ps : 10 gmbr menakotkan!

allia farhana said...

hahaa...

sungguh bernilai harga belog..

bjay69 said...

suspen sungguh...

aNnE said...

haha gila mahal

Miss dorayAki said...

igtkn nk suh klik nuff td. haha kne tipu lor. xsuke xsuke xsuke. hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...