Thursday, January 13, 2011

Minah rempit..

Salam semua, hari ni cuma post gambar je dulu, nanti kalau aku ada masa baru buat entry yang bertulis ye (eh, ini bukan bertulis ke..?), hope tak ada sape2 yang terasa bile tengok gambar ni okey..
Jemput lah tengok gambar minah rempit yang sejati, sanggup race dengan pelumba pro dekat track tu..^^ 

"Cepatlah, kita dah la kat tempat last ni.."



4 comments:

fariehan ibrahim said...

adeh, siap pkai bju skola ag tuuu,
bdak skola mane tu? gtaw, aku nk report kt cekgu depa! hueh3x xD

Arpiiz said...

haha, nama sekolah t'pakse di rahsiakan untuk mnjge mruah sekolah t'sbut..^^

alien said...

3 orng satu moto
tempat pertama kedua dan ketiga la drg sapu bersih

allia farhana said...

haha..sempoi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...