Sunday, January 16, 2011

Mozilla, laptop dan masalah ku...

Salam kepada semua bloggers, pada pagi yang indah dan sungguh menenangkan ni marilah kita mengucapkan syukur kerana kita masih lagi dipanjang kan umur untuk kita menikmati hari ini. Kenapa aku macam nak start berceramah ni, sebenarnya aku teringatkan zaman sekolah aku dulu. Masa dulu time perhimpunan harian tu, pengetua aku selalu cakap ayat yang macam tu. Korang ada macam tu juga tak..??

Tapi untuk entry aku pagi ni bukan lah tentang zaman aku masa sekolah dulu, mungkin lain kali kot bila aku rasa rajin nak ceritakan. Berdasarkan tajuk diatas yang dah macam tajuk novel tu, korang mesti dah tau tentang apa yang aku nak  sampaikan. Apa!! korang tak tau ke, owh ada gak yang tau ya, bagi yang tak tau tu cuba tanya dekat yang tau... Sudah2, apa yang aku bebelkan ni, aku ni melambatkan korang nak membaca je kan, korang ni pun, bagitau la dekat aku kalau aku ni dah stare start melalut... Owh, korang dah bagitau ya, okay2 korang teruskanlah membaca ya..^^

Entry aku kali ni ialah tentang masalah atau problem yang sedang aku hadapi berkenaan dengan laptop aku ni. Sejak aku beli dapat laptop ni.. Kejap2, sebenarnya bukan laptop pun, ianya adalah netbook atau orang lain panggil sebagai lappy (betol ke..?), tak kisah la asalkan bentuknya macam laptop. Okey kita sambung balik, laptop aku ni macam slow la bila time open mozilla. Lagi satu bila aku bukak dalam 5-6 tab, mozilla aku akan sangkut and crash. Agak2 korang la, ni masalah mozilla or aku punya laptop..

Kalau ada apa2 cadangan boleh la komen dekat bawah ni ya..^^
Mozilla Firefox..
Macam ni la aku punya laptop/netbook..


4 comments:

MiaWawa said...

salam..
kwn saya kate maybe tu sebab awak guna netbook. buke byk2 terus jadi berat. tu yang hang segala bagai tu. maybe je k. saya pun x tahu.. hehehe

Arpiiz said...

owh yke, nmpknya kne la bukak satu2 ye..huu

apisv2 said...

gn google chrome @ opera

i am S!L4H.. said...

bukak byk2 adelah utk line yg 1.0 gbps ke atas je..eheee...sy gne chrome..crash..mozilla x crash tp lembab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...