Saturday, January 29, 2011

jom rehatkan minda tu kejap..

Salam kepada semua bloggers yang ada diluar sana.. Adakah korang berasa tension atau stress di siang hari..?? Tahniah kerana anda dijemput untuk melihat2 gambar yang aku jumpa dekat internet ni..Kalau ada yang stress pada malam hari pun boleh tengok juga.. Jom la layan gambar2 ni ye, kalau ada apa2 nak komen korang carilah mana tempat komen tu..
tak nak pergi sekolah, nak duduk dengan mak..!!
cepat2 siapa nak makan dia dulu..
weh, jet ko tu lembab la..
aku dah cakap jangan main bola dekat kereta, tengok lah apa jadi sekarang ni..
Encik ada nampak kereta saya tak..??
Okay, cukuplah banyak ini dulu ya.. Korang stress lagi tak, kalau tak stress tu kira baguslah ye.. Tapi bagi yang still stress tu korang buat lah blog korang sendiri and luahkan apa benda yang buatkan korang stress ni..

5 comments:

akill-are said...

kalo dah stress sngt..
t kne histeria plk...
sush2..

Arpiiz said...

kalo dh smpai hsteria tu nak kena bwk pergi brubat la pula..^^

Anna said...

hilang skit stress akibat sesak kt IT fair. thanks! :)

KUREKURE COMEL said...

yg pic first tu cm sengal je....hehehe...budak besau xmau g sek...

nohfee said...

hahaha. lwk la yang gmbr tak nak g skola tu. kalau tak baca caption, ingtkan perempuan tu kena histeria. LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...