Sunday, January 23, 2011

Dapat duit..

Salam kepada semua, selamat pagi jika korang baca masa waktu pagi dan selamat mengikut kawasan yang sama waktu dengannya.. Arghh, aku pun pening dengan apa yang aku tulis, kalau korang tak pening korang ni memang bagus la..

Pada pagi hujung minggu ni aku telah mendapat berita yang menggembirakan, aku telah mendapat duit 500 juta ringgit, so kepada siapa2 yang tiba2 nak mengaku yang dorang ni sedara mara aku ke, kawan aku ke boleh la.. Aku tak kisah pun sebab aku memang dah boleh agak dah benda2 yang macam ni akan jadi kalau aku dapat duit ni..

Eh, apa yang aku merepek ni, takkan la senang2 je aku boleh dapat RM 500 juta.. Even kalau aku anak raja sekali pun aku takkan dapat duit sebanyak tu dalam masa satu malam je.. Ala, lagipun korang memang dah tau yang aku menipu kan, so aku rasa aku tak payah la nak explain panjang2 ya..^^

Aku cuma nak cerita yang aku baru dapat earning aku yang pertama, entah apa2 kan aku ni, baru dapat earning pertama dah nak heboh, dah la baru 25 sen je baik tak payah buat entry kalau macam tu.. Ala, aku buat ni pun sebab aku memang dah lama tunggu earning aku yang pertama ni(baru 3 minggu aku tunggu..) And aku tengok pun ramai apa yang buat entry bila dapat first earning, so aku nak juga ikut..hehe

Apa2 pun aku nak ucapkan thanks la sebab sudi klik2 dekat nuff aku tu, sebab kalau aku tekan sendiri takut jadi fraud klik pulak kan.. Lain kali korang klik la ya, and jangan lupa bagitau dekat aku sebab aku nak juga klik dekat iklan korang tu.. Last sekali, happy berhujung minggu ya..

lain kali klik la ramai2 ya..^^

7 comments:

~ch@wi~ said...

thniah bro, xpe..pelan kita kayuh..
hehehe...


New Entry: Punca Orang Tak Komen Kat Blog Korang
Rahsia Sebenar Nak Dapat Buffered Earning Nuffnang

Arpiiz said...

hehe, thanks2..:D

Izzlorna said...

Tahniah yer Arpiiz..takperr..lelama nanti jadi byk arrr...Lorna pun newbie juga...baru joined Nuffnang 3 Jan lepas...hehehe...

JR Shoppe said...

25 sen zaman dulu2 boleh buat "pengeras" bila berubat dgn dukun!!!

Laman Teman said...

tahniah arpiiz....sy pon masih baru.... xdpt duit lg pon..hehe

NOOR FATIN said...

sy dah klik nuff awak. slmt berblogging! :)

Raidenovich said...

Performance blog kira ok dah ni sebab baru sebulan ek?Susah tau.Tgk entri pun byk,sebulan je dah ada 42 entri,follower dah 204.Keep it up.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...