Friday, January 07, 2011

Tidurlaaaa....

Salam kepada semua, malam ni aku nak cerita la sikit tentang problem yang tengah melanda kat aku ni. Masalahnye aku tak boleh nak tidur awal, paling2 awal pun dalam pukul 1.30 am. Kalo aku tidur lambat tapi boleh bangun awal tak ape la, tapi aku tak boleh nak bangun awal pulak. Biasenya lepas solat subuh tu gerenti aku tidur balik and after that la aku akan bangun dalam pukul 11 or 11.30 am.

Problem lain yang datang bile aku tidur/bangun lambat ni antaranya :

*Mesti la aku lambat nak pergi kelas.
*Tak dapat nak makan sarapan yang mak aku buat kan...huhu
*Akan menyebabkan mata aku ni lebam (macam panda pulak).
*Kadang2 aku boleh terlelap kat dalam kelas (nasib bek belom kantoi lagi).

Aktiviti bila tak mahu tidur :

*Main game yang ade kat dalam pc aku ni.
*Tengok movie/cerita yang aku baru download (especially cerita Naruto).
*Online facebook. 

Until sekarang problem aku ni belom selesai lagi...huhu
Kalau korang ade idea, share2 la kat sini ye..^_^

2 comments:

fazrin2211 said...

SENANG JE NAK TIDO...ROSAKKAN PC SEBULAN,HEHE

arpiiz said...

haha, tp dh jd hal len plak sbb nak kne btol kan pc tu plak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...