Saturday, January 15, 2011

Sarapan di waktu pagi..

Salam and selamat pagi kepada semua bloggers2 yang berada diluar sana, apakah korang sudah bersarapan..? Jika belum sarapan lagi, pergi la sarapan jangan asyik duduk menghadap komputer je, eh aku pun sama aje belum sarapan ada hati nak tegur orang, betul tak..hehe.

Masih aku ingat lagi ketika aku duduk hostel(sekarang dah duk umah) dulu, masa pagi hanya sarapan mi segera aje, kenapa..?? Sebab aku ni malas nak pergi kafe yang ada dekat bawah tu, entah apa2 kan aku ni..^^

Okay la, aku nak gi sarapan roti canai la...
........
...........
.................
...Alamak, adik aku cakap roti canai dah habis, ala nampaknya kena la makan mi segera macam yang aku selalu buat time duduk hostel dulu..huhu..~_~
jangan korang meleleh air liur sudah la..-ehsan pakcik google

6 comments:

shahsyaz said...

terliuh tengok megi neh!!!

adoi mak!!!
perut lapar sgt!

Arpiiz said...

haha, jom mkn sekali..^^

dina darwina said...

meleleh air liur aku tgk..ehhehe..megi risku pun sedap..hehehe

NOOR FATIN said...

nak jugak..wuu

Mr. TN_SkY said...

ahaha...megi amat berguna dikala sangat malas~ :p

Cik Ungu Violet said...

siyes lapo tengok megi tuh ! hahaha ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...