Tuesday, January 25, 2011

Cantiknya nombor...

Salam semua, dah malam baru la aku nak postkan entry yang ke-2 untuk hari ini.. Entry kali ni just saje2 nak tunjukkan dekat korang (bukan belagak ye..) yang aku punya follower dah mencapai satu nombor yang bagi aku cantik and unik..
Apa2 pun, korang layan jela gambar ni ye..

cantik betul no ni...^^
Inilah dia orang yang berjaya mendapatkan tempat di no yang unik ni, orang itu ialah miminhora mira =), Kalau tak silap aku nama blog dia.... haa, ni name blog dia ˩ɛƨƨ Ƭαℓκ Ѧσяɛ Ɯσяκ.. Kalau korang tak dapat nak baca or menyebutnya, korang gi la lepak2 dekat blog dia and tanya macam mana nak menyebut nye ni.. Aku pun nak gi lepak kat blog dia ni..

Lagi satu nak bagitau yang follower aku yang ke 200 jatuh tersungkur kepada Firdaus dengan blog dia yang bernama Episod Kehidupan.. Korang pun jangan lupa nak gi lepak2 dekat blog dia ya.. Ada k yang tak tau macam mana nak gi blog dia, ala korang tekan je link yang berwarna hijau tu ye..

Last but not least, sebab banyak lagi yang aku nak tuliskan ni(tapi dekat entry lain la..), aku sangat2 gembira sebab korang sudi follow blog aku yang tak seberapa ni.. So aku ucapkan la lagi terima kasih dekat korang sebab bagi aku semangat untuk aku menulis lagi dekat blog ni..

3 comments:

KinosKoko said...

ehh..
terselit gak muka aku..hohoho

anamizu said...

wah3..tahniah3 ^^

recent post : |korek biji mata???|

~ch@wi~ said...

waaa...tq bro, x sgka ada gak nama trselit dlm entry ni...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...