Friday, May 20, 2011

Alamak, aku dah lambat postkan entry ni..

Adeh, macam apa yang korang baca dekat atas tu, entry ni aku lambat postkan lah.. Kalau macam sebelum2 ni aku akan postkan entry pada pukul 10.25 malam, tapi hari ni pukul 10.25 baru aku nak buka blog.. Ditambah lagi dengan tengah takde idea sekarang ni..

Eh2, sebenarnya ada idea, tapi aku dah susunkan idea tu mengikut jadual yang telah aku tetapkan lah.. Jadi untuk idea malam ni memang aku fikir aku nak relax je.. So, malam ni pun tiada lah lagi entry rekaan untuk aku postkan malam ni..

Aku fikir aku nak buat perubahan lah dekat blog ni, tapi masih takde idea nak buat perubahan apa.. Nak design header pun aku tengah fikirkan nak buat konsep apa.. Kalau boleh aku nak buat macam blog Ini kisah tia dan Cik Ina, kenapa aku nak buat macam blog dorang..??

Sebab aku tengok blog dorang ni dah macam website pulak.. Ni yang jeles ni, aku nak korang pergi blog dorang dan suruh dorang buat tutor macam mana nak buat layout macam tu.. Aku mencari juga layout macam tu, tapi tak jumpa pulak..

Dah lah layout macam website, lepas tu ringan pulak tu.. Agak2 apa lah rahsia blog dorang ye, korang berdua sila jawab cepat.. Kalau tak nanti aku sendiri yang jawab pulak, korang mesti tak nak kalau aku sendiri yang jawab soalan tu..hehe

Okay lah, aku rasa cukup sampai disini untuk aku menaip di entry ini, sekarang ni dah pukul 10.43.. Kalau makin lama aku mengarut, makin lambat pulak untuk aku postkan entry ni.. Tapi aku rasa korang mesti tak kisahkan kalau aku lambat post entry ni..^^

2 comments:

Kuronofu91 said...

saya pun nak wat perubahan nanti...

ukhti syikin said...

sis blur malam ni.. esok baca balik :|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...