Wednesday, May 18, 2011

Ini entry serius ni...

Wah, apa benda yang serius sangat ni sampai tajuk pun nak kena serius jugak ni..?? Ada banyak benda yang boleh diseriuskan dalam hidup ni, so untuk entry ni aku fokuskan keseriusan ini kepada satu pertanyaan ini.. Pertanyaan ini dah lama ada dalam otak aku ni..

Tapi oleh kerana memikirkan soalan itu seakan2 berbunyi remeh temeh, maka aku mengabaikan sahaja persoalan itu.. Pada petang ni, aku pun tengah takde idea nak tulis apa, so biarlah aku ke tengah tepikan persoalan ini dan biar korang sendiri yang menjawabnya..

Sila melihat, membaca, memahami dan menjawab soalan ini dengan penuh keseriusan yang pernah korang buat.. Kalau korang serius sampai terkentut2 pun tak kisah lah, sebab takde sapa2 pun yang tau kalau korang serius sangat sampai terkentut..hehehe

Aku tak ingat yang aku pernah tanya ke tidak soalan ni dekat korang, so kalau korang rasa macam aku dah pernah tanya, korang jawablah soalan ni.. Soalannya berbunyi begini ye.. Korang rasa penulisan dalam blog aku ni lawak ke..??

Just nak tau je, korang rasa entry2 dalam blog aku ni lawak2 @ santai ke, bosan sangat ke, or rasa macam nak muntah bila baca entry dekat blog aku ni ke.. Sila hantarkan undian anda ke tempat komen yang tersedia dibawah ni ye..^^

P/s : Kalau rasa macam tak lawak or bosan, aku akan cuba perbaiki lagi cara penyampaian dalam blog aku ni..

5 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

80% lawak , 29% santai dan 1% serius . hehee . arpiiz , sorry tau dah lama tak jengah sini . skrin lappy problem . grr ~

ukhti syikin said...

simple dan mudah di baca.. memang kadang2 release.. tu sbb syikin selalu jenguk :p

Arpiiz said...

tia : huih, sampai 110% tia bagi ye..hehe

ukhti syikin : owh yeke, terima kasih..huhuhu

alyajane said...

blog yg best hehe dpt hilang kan stress kalu bace haha senyum depan lappy

fareiyka said...

kalau eiyka jumpe tuan punya blog ni,, akan ku sepak terajang dirimu dan akan ku lambung dari tingkat 32 hotel hilton kerana telah membuat ku ketawa terbahak-bahak dan kadang-kadang rasa nyesal bukak blog ni coz nanty mak eiyka akan kata 'nyesal nye aq bg dia lappy tue. sampai gila anak aku dibuadnya'. . . hahaha~~ (sory lau telebih laks)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...