Thursday, May 19, 2011

Nuffnang ni... Grrrr..!!!

Ni apahal ni, bunyi macam ada perasaan tak puas hati je dengan nuffnang ni.. Memang aku tak puas hati ni, aku tak puas hati betul dengan nuffnang ni tau.. Kenapa aku tak puas hati pulak ni..?? Satu persoalan yang aku nak korang tanya, boleh tak..hehe

Sebenarnya macam ni, korang nampak tak iklan nuffnang dekat atas entry ni..?? Bukan yang bawah header or yang dekat belah tepi tu, dan bukan juga iklan churp2 ye.. Tapi yang dekat atas entry tu lah, ala korang jangan nak buat2 tak nampak pulak ye.. Kalau nampak sila klik jika berminat, jika berminat je..

Iklan apa yang korang nampak dekat situ..?? Iklan Hong Kong Disneyland kan..?? Cuba tengok gambar siapa yang ada dekat situ.. Kenal tak gambar siapa tu, sebab kalau kenal sila bagitau aku ye.. Aku tak kenal siapa dia, yang aku tau nama dia ialah Hanis Zalikha dan Jane Chuck (iklan lagi satu), dan dorang ni ialah blogger..

Eh, betul ke apa yang aku bagitau ni, kalau salah korang tolong betulkan ye.. Sekarang yang aku tak puas hati ialah kenapa bukan gambar aku dalam iklan tu.. Ni yang rasa macam nak kena hantar ticket banyak2 dekat nuffnang ni..
lawak pulak bila aku tengok gambar ni..

Haha, berangan giler aku ni kan.. Siapalah aku ni untuk orang upah masuk dalam iklan dorang tu.. Dah lah nama pun Arpiiz, ish nama apa tu..?? Nanti mesti orang ingat yang nama tu nama alien dari planet Kroghus.. Hah, sudah lah tu, aku malas nak merepek petang2 ni, lagi best aku makan kerepek..

Niat hati ni nak bagitau yang iklan Hong Kong Disneyland tu ialah BE aku yang ke-2.. Alhamdulillah, aku harap rezeki aku akan bertambah2 dengan bertambahnya BE ni.. Encik nuffnang, lain kali letak lah BE banyak2 dekat blog saya ye, saya suke ni..hahahaa (gelak secara berhemah)

P/s : Kalau takde iklan tu, mungkin masa untuk iklan tu keluar dah habis..

3 comments:

cucu umie said...

oits, nak letak gmo hang ker kat tmpt mereka..boleh jer, tunggu hang jadi terkenal nty mcm mereka..hehe btw, tahniah dpt B.E baru ye..

ukhti syikin said...

wah... tahniah2... insyallah tak lama lagi gambar kamu ada ler tu :p

alien said...

best lah ada BE
kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...