Sunday, May 08, 2011

Korang je buat entry hari ibu, aku pun nak juga..

Hiyaarghh...!!!

Baru je lepas memenuhkan semula tenaga yang telah berkurang akibat mengerah tenaga dirumah ini.. Ini pun sebenarnya masih belum penuh lagi, kena charge betul2 sebab tadi hanya berehat je.. Malam ni aku tak tau nak buat entry apa la..

Aku tengok korang pun ramai yang buat entry tentang hari ibu.. Aku pun nak buat juga ke..?? Sebenarnya aku dah ada idea untuk buat entry hari ibu ni.. Tapi tak tau lah kenapa bila aku nak buat entry tu, aku rasa macam tak boleh pulak..

Bila difikir2kan balik, aku rasa macam tak sanggup pulak aku nak buat entry tu.. Lebih baik aku buat entry lain dari aku postkan entry yang macam tu.. Aku rasa kalau korang baca pun tak sanggup baca sampai habis kot.. So, aku just nak wish selamat hari ibu lah kepada semua para2 ibu yang menjadi blogger ni dan yang tak jadi blogger juga..

Aku tau yang ibu2 sekarang ni bukan macam ibu dulu2, duduk rumah dan membuat kerja rumah.. Ibu2 sekarang ni dah lebih advance, tak reti duduk diam.. Betul tak apa yang aku cakap ni..?? Kalau salah sila hentam ye.. Eh, jangan lah hentam, just tegur je..hehe

Kepada ibu aku, walaupun anak mu ini tidak mengucapkan betapa aku sayang kan ibunya itu.. Tapi ketahui lah, tiap2 malam aku berdoa agar ibu dan keluarga aku ini sentiasa berada didalam keadaan yang berbahagia.. Ish, ni yang rasa macam nak touching2 ni..huhuu

Okaylah, aku nak balas komen2 yang telah korang berikan terhadap entry2 kau yang sebelum ni.. Thanks sebab sudi juga komen entry aku walaupun entry tu entah apa2.. Owh ye, aku sebenarnya tak sambut hari ibu sebab bagi aku hari2 ialah hari ibu..(korang pun mesti cakap macam ni jugak kan..hehe)

P/s : Aku harap aku tak akan melupakan ibu aku bila dah berjaya nanti..

10 comments:

cik ina said...

sama doe..x reti nak ucap depan2..kalo dok hostel,boleh jugak call kan.

farah wahedda said...

acece dy pon nk buat jgk hehehhe....ye btul2 tiap2 hari hari ibu

nurelinda said...

so sweet <3

ADAM said...

erk.. baru jer tulis entry pasal hari ibu..dia pun menyusul juga.. tahniah.. effort yg baik

Syakir+Ina=Syakirina said...

syg ibu ! HIKHIKHIK

Ini Kisah Tia said...

hee ~ Tia pun tak ucap . tapi tak bermakna Tia tak sayang ibu tau ..

tokwan muda said...

bereh piiz...comey artikel demo...haha

Adam Hafis said...

kalau segan nak cakap depan2, call je la. hehe. jangan hentam AH plak ye :P

Kaoshi said...

selamat menyambut hari ibu.

Sila lawat: Kaoshi Troll

hafiz hafizol said...

aku xbuat pun.. okbaiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...